Talonrakentamisen ja infrarakentamisen projektijohtajia

Kouvolan kaupunki
Sijainti Kouvola
Päivämäärät Julkaistu 1.9.2017 Hae viimeistään 24.9.2017

Haemme uutta (työ)voimaa.

TALONRAKENTAMISEN JA INFRARAKENTAMISEN
PROJEKTIJOHTAJAT

Olette tervetulleita vahvistuksia osaajiemme joukkoon.

Haemme talonrakentamisen ja infrarakentamisen projektijohtajia Kouvolan kaupungin kärkihankkeisiin, joita ovat Kullasvaaran maantie- ja rautatieterminaali (Kouvola RRT) sekä ydinkeskustan matkakeskusalue. Tehtävänäsi on projektimuotoisesti toteutettavien hankkeiden kokonaisvaltainen suunnitteluttaminen ja rakennuttaminen, johon sisältyy mm. julkisten hankintojen valmistelua ja EU -rahoitteisen hankkeen toteuttamista. Toimit projektin vastuuhenkilönä ja teet yhteistyötä sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva rakennusalan koulutus (rakennusmestari, insinööri (opistotaso/AMK/YAMK) tai DI) ja riittävä kokemus vastaavista tehtävistä. Rakennuttamisen, suunnitteluttamisen ja niihin liittyvän sopimustekniikan tuntemus, talousosaaminen sekä hyvät vuorovaikutus- ja projektinhallintataidot ovat tehtävän hoitamisen kannalta välttämättömät.

Lisätietoja hankkeista: www.kouvola.fi/rrt ja www.kouvola.fi/matkakeskus

Tutustu tulevaan työpaikkaasi: www.kouvola.fi/rekry

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 86 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä.
Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi