Talonrakentamisen tietoaineiston kehittäjä, infrarakentamisen tietoaineiston kehittäjä omaisuudenhallinnan asiantuntija ja nuorempi asiantuntija / junior customer success specialist

Rapal Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 15.12.2021 Hae viimeistään 31.1.2022

Talonrakentamisen tietoaineiston kehittäjä

Monipuolisessa työtehtävässäsi toimit talonrakentamisen tietoaineiston kehittämisen ja ylläpidon asiantuntijana SaaS-palvelut tiimissä. Työnkuvaasi kuuluu mm. talonrakentamisen kustannusten ja päästötietojen mallintaminen, alan kehityksen seuraaminen sekä tuotekehitykseen osallistuminen yhdessä ohjelmistokehitystiimin kanssa.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Infrarakentamisen tietoaineiston kehittäjä

Työtehtävässäsi toimit infrarakentamisen tietoaineiston kehittämisen ja ylläpidon asiantuntijana SaaS-palvelut tiimissä. Työnkuvaasi kuuluu mm. infrarakentamisen kustannusten ja päästötietojen mallintaminen, alan kehityksen seuraaminen sekä tuotekehitykseen osallistuminen yhdessä ohjelmistokehitystiimin kanssa.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Omaisuudenhallinnan asiantuntija

Omaisuudenhallinnan asiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat infra- ja rakennusomaisuuden omaisuudenhallintaan liittyvät työtehtävät. Näitä ovat mm. asiakkaan tuotteestamme saamien hyötyjen varmistaminen ohjelmistomme käyttöönotoissa, sekä osana heidän jatkuvaa omaisuudenhallinnan prosessia. Tällä hetkellä asiakaskuntamme koostuu suomalaisista kunnista, mutta lähivuosina uskomme tehtäväkentän laajentuvan yksityiselle sektorille sekä myös muualle pohjoismaihin.

Toimit projektipäällikkömme tukena tuottaen palvelujamme koskevia aineistoja (omaisuuden tunnusluvut, korjausvelkalaskelmat, kunnossapidon suunnitelmat), sekä osallistut projektipalavereihin. Tarkempi tehtävänkuva muokkautuu valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Nuorempi asiantuntija / Junior Customer Success Specialist

Junior customer success secialistina työtehtäviisi kuuluvat mm. kunnille toteutettavat infraomaisuuden kunnossapidon kustannus- ja päästövertailut sekä avustavat työt ohjelmistojen käyttöönottoprojekteissa. Työ pitää sisällään mm. infrakunnossapidon kustannus- ja määrätiedon keräämistä, kustannus- ja päästölaskentaa sekä raportointia.

Toimit projektipäällikkömme tukena tuottaen palvelujamme koskevia aineistoja sekä osallistut projektipalavereihin. Tarkempi tehtävänkuva muokkautuu valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Rapal tarjoaa Sinulle:

Tarjoamme Sinulle hienon mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä, kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Pääset hyödyntämään keräämääsi osaamistasi monipuolisesti ja mahdollistamme ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Työympäristömme on rento ja joustava. Hyvin tehdystä työstä palkitsemme Sinut kilpailukykyisellä palkalla ja muilla työsuhde-eduilla.

Lisätietoja tehtävistä antaa liiketoimintajohtaja Janne Rantanen, puh. 050 370 3300, janne.rantanen@ornsoftware.com

 

Hakemukset & haluamme kuulla sinusta lisää!

Kiinnostuitko?  Jos tunnet jonkun tehtävistä omaksesi, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2022 mennessä hakuportaalimme kautta >

Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Työ alkaa alkuvuodesta 2022 sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi