Talotekniikan hankintapäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 18.6.2020 Hae viimeistään 2.7.2020

Haemme talotekniikkayksiköllemme hankintapäällikköä Helsinkiin

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Tiimillämme on parhaillaan työn alla toimitilaprojekteja, kuten Kaupunkiympäristötalo Helsingissä, sekä runsaasti asuntokohteita pääkaupunkiseudulla.

Mitä pääset tekemään?

Talotekniikkayksikön hankintapäällikkönä johdat, kehität ja teet talotekniikkatuotteiden, -materiaalien ja -urakoinnin hankintaa. Hallitset alueellista, kansallista ja kansainvälistä toimitusketjua talotekniikkaratkaisujen osalta. Varmistat, että liiketoiminnan asettamat hinta-, laatu- ja kapasiteettitavoitteet sekä Skanskan toimitusketjulle asettamat turvallisuus-, ympäristö- ja eettisyysvaatimukset täyttyvät. Ohjaat talotekniikkaan liittyvää hankintaa, toimien hankintatiimin esimiehenä ja tukien projektinhoitajia heidän tekemissään hankinnoissa. Olet sekä talotekniikkayksikön että Skanska Suomen hankinnan johtoryhmän jäsen. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintajohdon, projektien, laskennan ja muun hankintaorganisaation kanssa.

Osallistut aktiivisesti myös projektihankintaan. Laadit alueellisia kausisopimuksia ja osallistut kansallisten kausisopimusten kilpailutuksiin yhdessä kausisopimustiimin kanssa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että osaavat tekijät rakentavat laadukkaista materiaaleista asiakkaamme toiveet täyttäviä asuntoja ja toimitiloja.

Olet valmis matkustamaan, sillä osaamisellesi ja markkinatuntemuksellesi on käyttöä myös työmailla ja aluetoimistoillamme. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

– soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen korkeakoulutasoinen koulutus)
– vankkaa hankintaosaamista (operatiivinen ja strateginen)
– aiempaa kokemusta talotekniikka-alalta ja riittävää taloteknistä osaamista
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– neuvottelu- ja sopimusteknistä osaamista (YSE/RYHT)
– hyvää suomen ja englannin kielten taitoa
– kykyä ja halua kehittää toimintaa
– arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 2.7.2020 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme yhteydessä hakijoihin mahdollisimman pian.

Hankintajohtaja Juha Niskanen (p. 0400 553095, juha.niskanen@skanska.fi) ja aluejohtaja Pepe Perkiö (p. 050 302 3358, pepe.perkio@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Juhan parhaiten maanantaina 29.6. klo 11-13 tai tiistaina 30.6. klo 8-9. Tarpeen mukaan voit tavoitella häntä myös muina aikoina. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi