Talotekniikan (LVI) lehtori/tuntiopettaja

Sijainti Mikkeli
Päivämäärät Julkaistu 6.2.2020 Hae viimeistään 1.3.2020

Huomiseen katsova Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk, kulkee etujoukoissa kohti parempaa huomista. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Haemme Mikkeliin talotekniikan (LVI) koulutukseen lehtoria/tuntiopettajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun talotekniikan koulutus on perinteinen ja uudistuva koulutusala, jossa valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa alan kehitykseen.

Arvostamme monipuolista näkemystä ja kokemusta talotekniikan alalta sekä innostunutta otetta talotekniikan ja opetustyön kehittämiseen. Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden tehdä tiivistä yhteistyötä alan yritysten kanssa.

Lehtorin tehtävän kelpoisuusehdot ovat ammattikorkeakouluissa annetun asetuksen mukaiset eli ylempi korkeakoulututkinto sekä 3 vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Lisäksi edellytämme opettajan koulutusta tai vaihtoehtoisesti se tulee suorittaa 3 vuoden kuluessa työtehtävän aloittamisesta.

Asiansa osaava ammattilainen voi ilman ylempää korkeakoulututkintoa tulla valituksi tuntiopettajaksi. Työn voi aloittaa 1.3.2020 tai muuna sovittavana aikana.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa. Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia. Hakemukseen tulee liittää oleelliset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut.

Yhteyshenkilöt

Kari Dufva koulutusjohtaja 050 312 5122 kari.dufva@xamk.fi

Johanna Arola Lehtori 040 670 5424 johanna.arola@xamk.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi