Talotekniikka-asiantuntija

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 25.4.2019 Hae viimeistään 12.5.2019

Espoon seurakuntayhtymä

Espoon seurakuntayhtymä muodostuu viidestä suomenkielisestä ja yhdestä ruotsinkielisestä seurakunnasta. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien yhteisistä tehtävistä mukaan luettuna kiinteistöhallinnon palvelut. Kiinteistöpalveluihin kuuluvat hautauspalvelut, leiri- ja kurssikeskustoiminta ja toimistopalvelut sekä rakennuttamisen ja ylläpidon palvelut.

Talotekniikka-asiantuntijana vastaat seurakuntayhtymän omistamien ja hallinnoimien kiinteistöjen sekä liikehuoneistojen LVIAS- ja kylmäteknisten laitteistojen toimintavarmuudesta. Kuulut sisäilmatyöryhmään asiantuntijana ja koordinoit tutkimuksia ja korjaushankkeita.

Tavoitteemme on seurakuntayhtymän omistamien ja hallinnoimien kiinteistöjen ja liikehuoneistojen arvon säilyminen, sekä puhtaat ja terveelliset työskentelytilat.

Tehtävän pääasiallinen sisältö

Talotekniikka-asiantuntija vastaa kiinteistöjen teknisten järjestelmien ja laitteistojen seurannasta sekä suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta, sekä niihin liittyvien palvelujen hankinnasta ja kehittämisestä.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään talotekniikan tai LVI-tekniikan opisto tai AMK-tason tutkinto,

hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsinkielen suullinen ja kirjallinen taito

Tehtävän palkkaus on KirVESTESin vaativuusryhmän 503 mukainen (3110,80 €/kk).

Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa aiemman työkokemuksen mukaan enintään 15 % peruspalkasta.

Hakemukset KirkkoHR-palvelun kautta 12.5.2019 klo 23.00 mennessä. Tiedusteluihin vastaa rakennuspäällikkö Benita Sane, p. 050 307 2319, 26.4.2019 klo 9–11 ja 2.5.2019 klo 9–11 ja 13-15 tai sähköpostitse benita.sane@evl.fi

Linkki hakemukseen https://rekry.evl.fi/rekry3/#/joblist

Työ alkaa sopimuksen mukaan

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi