Talotekniikka-asiantuntijoita (suunnittelunohjaus)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 10.2.2021 Hae viimeistään 28.2.2021

 

Haemme kolmea talotekniikka-asiantuntijaa suunnittelunohjaustehtäviin Helsinkiin

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut. Kruunuvuorenrannan merellisiin maisemiin tuleville, korkeatasoista asumista tarjoaville asunnoille suunnitellaan alueen kallioluolien hyödyntämisetä energian kausivarastona.

Mitä pääset tekemään?

Talotekniikka-asiantuntijana ohjaat projektiemme suunnittelua asunto- ja/tai toimitilarakentamiskohteilla. Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtävä voi painottua LVI- tai sähkösuunnittelun ohjaukseen tai kattaa laaja-alaisemmin talotekniikan suunnittelunohjauksen. Työpöydälläsi on monta, eri suunnitteluvaiheessa olevaa projektia kerrallaan. Projektit ovat tyypillisesti kestoltaan pitkiä, minkä vuoksi pitkäjänteisyydellesi ja järjestelmällisyydellesi on käyttöä. Tehtäväsi on itsenäinen, joskin teet tiivistä yhteistyötä talotekniikkayksikkömme asiantuntijapalvelutiimiin kuuluvien kollegoidesi, muiden talotekniikka-asiantuntijoiden ja -insinöörien ja rakentajien kanssa.

Olet mukana projekteissamme ohjaamassa taloteknistä suunnittelua. Huomioit työssäsi teknisten ratkaisuvaihtoehtojen lisäksi talous-, ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmat. Mitä pidemmälle kukin projekti etenee, sitä yksityiskohtaisemmin otat kantaa suunnitteluratkaisuihin. Huolehdit omalta osaltasi, että hankkeet etenevät niille asetettujen tavoitteiden mukaan, ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme.

Mitä toivomme sinulta?

  • useamman vuoden kokemusta alan tehtävistä, esimerkiksi työmaalta tai suunnittelun parista
  • soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-, LV- tai IV-insinööri, DI)
  • pitkäjänteistä, järjestelmällistä ja tarkkaa työskentelyotetta
  • aloitteellisuutta ja itseohjautuvaa toimintatapaa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.2.2021 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Suunnittelupäällikkö Jani Penttinen (p. 040 053 9654, jani.penttinen@skanska.fi) tai suunnittelujohtaja Pellervo Matilainen (040 8338 166) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: talotekniikka, projektinhoito, projektinjohtourakointi, urakointi, rakentaminen

Key words: MEP specialist, building services engineering, project management, contracting, HVAC contracting, mechanical, electrical, plumbing, building automation

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi