Tarjous- ja kustannuslaskija

Sijainti Kempele
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2017 Hae viimeistään 23.5.2017

Tarjous- ja kustannuslaskija hyvinvointitilarakentamiseen, Kempele

Tarjous- ja kustannuslaskija hyvinvointitilarakentamiseen, Kempele

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä noin 750 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa Lehto-konsernia.

100 uutta työkaveria haussa!

Voimakkaan liiketoiminnan kasvun myötä haemme nyt tarjous- ja kustannuslaskijaa Kempeleen pääkonttorillemme Hyvinvointitilat-liiketoimintayksikköön. Tehtäviisi kuuluvat erilaisten hoiva-, päiväkoti- ja koulukohteiden kustannus- sekä tarjouslaskenta.

Sinulla on itsenäinen ote työhön ja kykenet tekemään päätöksiä. Edellytämme rakennusalan koulutusta tai vahvaa tuntemusta. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta myös persoonalla on meille suuri merkitys: nyt tarvitsemme mukaan porukkaamme yritteliään, työtä pelkäämättömän ja ahkeran tekijän!

Käytössämme on Tocoman-laskentaohjelmisto. Aikaisempi Tocoman-osaaminen on toki eduksi, muttei välttämätöntä. Tehtävässäsi tarvitset myös sujuvaa Office-työkalujen hallintaa (Excel, Outlook, Word).

Jotakin meistä?

Olemme ripeäliikkeinen ja innovatiivinen rakennusliike, jossa yhdessä kehitämme edistyksellisiä rakentamisen ratkaisuja ja toimintatapoja. Meidät tunnetaan mm. moduulirakentamisesta ja konseptoinnista. Toimimme KVR-urakoitsijana eli koko rakentamisen tuotantoketju on käsissämme.

Miksi meille?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli sinussakin asuu kehittäjäluonne, etkä halua sammaloitua. Peruspalkan lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää lehto.fi/meille-toihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Joko innostuit?

Hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 23.5.2017 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Ville-Pekkaan. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ollaan pian yhteyksissä!

Lisätietoja tehtävästä antaa rakentamisjohtaja Ville-Pekka Lehto, ville-pekka.lehto@lehto.fi
p. 040 771 8765.

Hakuaika päättyy: 23.5.2017

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi