Kokeile kuukausi maksutta

Laskentapäällikkö

Puuha Group Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 9.2.2022 Hae viimeistään 6.3.2022

Kiinnostaisiko työ monipuolisten ja monen kokoisten viherrakentamisen projektien parissa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Mikäli sinulla on rakennusalan kokemusta ja teknistä ymmärrystä, saatat olla etsimämme osaaja!

Haemme asennuspalveluihimme pk-seudulle 

LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan viherrakennushankkeiden tarjouslaskennasta.

Työskentelet osana myyntitiimiä, myynnin tuen asiantuntijatehtävissä. Tutustut tarjouspyyntömateriaaleihin, teet työmaakäyntejä, esität tarkentavia kysymyksiä tilaajalle ja tuotat myyntineuvottelijoillemme laadukkaita ja ajatuksella laadittuja asennus- ja viherrakennustarjouksia. Tarvittaessa tunnistat lisämyynnin paikkoja ja osaat tuoda ajatuksesi esille tilaajaa kiinnostavalla tavalla. Toimit tiiviissä yhteistyössä Puuhan myyntitiimin sekä viherrakennushankkeiden toteutuksesta vastaavien työmaapäälliköiden ja työnjohtajien kanssa. Työsi on osin liikkuvaa, lähinnä pk-seudulla ja Varsinais-Suomessa, mikä tuo edellytyksen oman auton käytölle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalalta. Viher- ja ulkoaluerakentamisen lainalaisuuksien ja erityispiirteiden tuntemuksesta on sinulle etua, mutta tärkeintä meille on asenteesi uuden oppimiseen! Tarjouslaskennan vaiheet ovat sinulle mielellään ennestään tuttuja ja pystyt lukemaan suunnitelmapiirustuksia. Sinulla on hyvät IT-taidot (mm. Excel) ja kustannuslaskentaohjelmiston käyttökokemusta (esim. Tocoman, Fore).

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän hyvähenkisessä työyhteisössä. Yrityksessämme työskentelevät tulevat työtoverisi ovat ammattiylpeitä ja haluavat tehdä työnsä hyvin. Kuten alamme kuvaan kuuluu, päiviä on kaikenlaisia, muttei koskaan kahta keskenään samanlaista. Pääset roolissasi aktiivisesti tukemaan ydinbisnestämme alalla, jolla on kasvupotentiaalia. Tervetuloa joukkoomme viemään Puuhaa eteenpäin!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist, puh. 020 746 9421 ma 14.2. klo 10-11 ja ma 21.2. klo 15-16.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si täältä > löytyvän hakupainikkeen kautta 6.3.2022 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi