Avoimet työpaikat Hyvinkään Tieluiska Hyvinkää, Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Tarjouslaskija / laskentapäällikkö

Vahvistamme urakkalaskentaamme

TARJOUSLASKIJA / LASKENTAPÄÄLLIKKÖ

Saatat olla jo kivenkova urakkalaskija tai voit kasvaa meillä sellaiseksi! Meillä työskentelet itsenäisessä roolissa jossa vastaat osaltasi tarjottavien maanrakennuskohteiden määrälaskennasta ja hinnoittelusta. Tukenasi on kokenut tiimimme jossa yhdistyy työpäälliköt ja urakkalaskennan ammattilaiset. Varsinainen työpisteesi sijaitsee joko Hyvinkäällä tai Vantaalla.

Sinulla on
– valmiudet määrä-ja kustannuslaskentaohjelmien käyttöön
– soveltuva tekninen koulutus (rakennusmestari tai -insinööri)
– aiempaa kokemusta infrarakentamisesta

Tarjoamme maanrakennusalan näköalapaikan vakavaraisessa ja hyvämaineisessa perheyrityksessä. Organisaationa olemme notkea ja toimintamallimme on suoraviivainen. Työstäsi raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Hakemukset liitteineen 31.10.2017 mennessä sähköpostilla rekrytointi@tieluiska.fi.

Tiedustelut käytännön työtehtäviin liittyen: työpäällikkö Markus Lahtinen, puh. 050 405 9990.
Muut tiedustelut: toimitusjohtaja Markku Hurskainen, puh. 040 716 9717.

 

Hyvinkään Tieluiska

Hyvinkään Tieluiska Oy on yli 40-vuotisen historian omaava suomalaisomisteinen perheyritys, joka työllistää jo yli 100 maa- ja viherrakennusalan ammattilaista. Toteutamme erilaiset maanrakennusurakat, kunnallistekniset hankkeet, tieurakoiden viimeistelytyöt sekä talokohteiden maanrakennustyöt. Valikoimassamme on myös massastabiloinnit ja emulsiokylvöt.

Viherrakentajana olemme erikoistuneet suurempien ja julkisten hankkeiden toteutuksiin sekä virkistysalue- ja urheilupaikkarakentamiseen. Yrityksemme tunnetaan myös laadukkaan kasvualustan tuottajana – oma Torpanpiha® multamme valmistetaan multa-asemillamme Espoossa ja Vantaalla.

Lue lisää www.tieluiska.fi

Hyvinkään Tieluiska - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia