Tarkastusinsinööri

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 12.1.2018 Hae viimeistään 26.1.2018

KAKSI
TARKASTUSINSINÖÖRIÄ

Tehtäviin kuuluvat rakennus- ja muiden lupien lupakäsittelijöiden avustaminen rakenneteknisissä asioissa, takkalupien ja kantavien rakenteiden muutoslupien käsittely, rakennesuunnitelmien vastaanottaminen, vastaava työnjohtaja -hakemusten käsittely sekä aloituskokousten ja rakennustyön aikaisten katselmusten suorittaminen. Odotamme sinulta laajaa osaamista ja kokemusta rakennesuunnittelusta ja/tai työmaakokemusta. Tarkastusinsinöörillä tulee olla hyvät neuvottelu- ja ihmissuhdetaidot, koska työ tehdään yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehtävä edellyttää hyvää esiintymistaitoa sekä selkeää kirjallista ja suullista esitystaitoa. Tehtävä vaatii tietotekniikan hallintaa. Koulutusvaatimus on diplomi-insinööri, talonrakennuksen insinööri tai insinööri AMK.

Vantaan kaupungin rakennusvalvonta antaa ohjausta ja neuvontaa rakentamisessa ja rakentamisen ympäristöön vaikuttavissa toimenpiteissä, käsittelee rakentamista koskevat lupa-asiat ja suorittaa rakennetun ympäristön jatkuvaa valvontaa. Vantaan rakennusvalvonnan pitkän tähtäimen tavoitteena on olla mukana edistämässä turvallista ja terveellistä rakentamista sekä paikallisesti, alueellisesti että valtakunnan tasolla.

Lisätietoja ja haku rekrytointisivuillamme www.tyonhaku.vantaa.fi.
Hakuaika tehtäviin päättyy 26.01.2018 kello 16.00.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme
www.vantaarekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi