Rakennuttamisen projektipäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 25.6.2018 Hae viimeistään 6.8.2018

TULE JOHTAMAAN JA KEHITTÄMÄÄN RAKENNUTTAMISPALVELUITAMME

yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Etsimme kokenutta rakennuttamisen projektipäällikköä kehittämään ja johtamaan rakennuttamispalveluitamme. Uutena joukkuepelaajana vastaat esimiestehtävässä Newsecin noin kahdeksan hengen rakennuttamisyksikön palveluiden kehittämisestä ja markkinoinnista yhteistyössä kiinteistökehitysjohtajan kanssa. Tarjoamme yhden Suomen parhaista työpaikoista huippusijainnilla Helsingin keskustassa ja monipuoliset työtehtävät kiinteistöalan tähtipaikalla.

Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä lähes 350 kiinteistöalan eri osaajan kanssa. Asiakkaitamme ovat kansainväliset ja kotimaiset kiinteistösijoittajat ja kiinteistöjen käyttäjäorganisaatiot. Rakennuttamistiimin hankkeet koostuvat pitkälti omistaja-asiakkaidemme kiinteistökokonaisuuksien vuokralaismuutoksista sekä PTS-hankkeista ja niihin liittyvästä kustannuslaskennasta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutusprosessista sekä valvontatehtävistä.

 

Head of Project Management -tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS

 • Vastaat rakennuttamispalveluidemme johtamisesta, kehittämisestä ja myynnistä
 • Tiiminvetäjänä olet innostava ja kannustava ja saat tiimin puhaltamaan yhteen hiileen.
 • Toimit läheisessä yhteistyössä Newsecin muiden asiantuntijoiden, asiakasvastaavien ja kiinteistöpäälliköiden kanssa.
 • Asiakaslähtöisyys on sinulle kunnia-asia. Rakennuttamisessa toimit asiakkaidemme edunvalvojana ja asiakkaidemme tavoitteet ohjaavat työskentelyäsi.

EXCELLENCE

 • Hahmotat olennaisimman suuristakin kokonaisuuksista ja pystyt toimimaan haasteellisissakin toimintaympäristöissä.
 • Sinulla on paloa ihmislähtöiseen johtamiseen. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksesi.
 • Sinulla on usean vuoden kokemus rakennuttamistehtävistä
 • Sinulla on soveltuva koulutus esim. DI, Insinööri (amk) ja kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti myös englanniksi.

INNOVATION

 • Osaat luoda myös uusia toimintamalleja ja seuraat aktiivisesti alan trendejä – esimerkiksi vastuullisen rakentamisen osalta.
 • Haasteellisissakin aikataulu- ja kustannusraameissa osoitat luovuutta ongelmanratkaisussa, unohtamatta laatutekijöitä.
 • Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin. Uskallat kyseenalaistaa vanhoja toimintamalleja ja –ratkaisuja.

INTEGRITY

 • Luottamus luo perustan pitkäaikaisille asiakassuhteille. Luottamuksellisen tiedon käsittelyssä olet äärimmäisen tarkka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Mäkelä 9.7.2018 klo 10-12 sekä 30.7.2018 klo 14-17, puh. 044 906 1410. Hae tehtävää 6.8.2018 mennessä urasivuillamme >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi