Kokeile kuukausi maksutta

Team Leader, Project Manager

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.4.2024 Hae viimeistään 9.5.2024

Hei rakentaja! Kiinnostaisiko sinua vastuullinen ja haastava tehtävä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä? Meillä työskennellään ja toimitaan arvojemme mukaisesti Passion for Colleagues and Clients -hengessä. Haemme rakennuttamisyksikköömme uutta tiiminvetäjää!

Tässä tehtävässä vastaat yhden rakennuttamisen tiimimme toiminnasta, sen tiimiläisistä sekä tiimille nimetyistä asiakkuuksista. Varmistat, että porukalla on edellytykset menestyä työtehtävissään ja hankkeissaan ja pyrit varmistamaan, että heillä on sopiva työkuorma. Kehität koko rakennuttamisen toimintaa yhdessä muiden tiiminvetäjien ja tietysti myös tiimiläisten kanssa. Tärkeää myös on, että vastuullesi nimetyt asiakkaat saavat laadukasta palvelua ja projekteissa tavoitteiden mukaisen lopputuloksen.

Sinulla on myös itselläsi vastuulla joitain projekteja. Nämä projektit sekä tiimiläistesi projekteissa mukana ja tukena oleminen vie noin puolet työajastasi. Projektit ovat pääsääntöisesti kiinteistösijoittaja-asiakkaidemme kohteissa tehtäviä vuokralaismuutos- ja PTS-korjaushankkeita. Näiden hankkeiden projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutuksista, urakkasopimuksista, rakentamisen ohjauksesta sekä mahdollisesti myös toteutuksen valvonnasta.

Roolissasi olet tiiviissä yhteistyössä asiakkuuspäälliköiden, kiinteistöpäälliköiden ja vuokraajien kanssa. Raportoit ja viestit heille ja asiakkaalle proaktiivisesti projektien etenemisestä. Sen lisäksi suunnittelet yhteistyössä heidän kanssaan myös tulevia projekteja ja miten asiakkuutta voitaisiin kehittää edelleen paremmaksi.

Kotikonttorisi on Helsinki toimipisteessämme, mutta me työskentelemme joustavasti myös etänä. Projektisi tulevat keskittymään pääosin pääkaupunkiseudun ympäristöön, mutta niitä saattaa toki olla muuallakin.

Starttisi Newsecillä

Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviisi, asiakkuuksiin, järjestelmiimme sekä Newsecin arvioihin jo heti ensimmäisten työpäiviesi aikana. Tuletkin nopeasti huomaamaan työskenteleväsi aidosti arvojohdetussa yrityksessä. Arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellenceInnovation ja Integrity näkyvät kulttuurissamme, johtamisessa sekä liiketoiminnassamme. Tulemme varaamaan riittävästi aikaa varmistaaksemme, että saat hyvän startin uutena Newseciläisenä.

Tämän sinulle lupaamme

  • Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta.
  • Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi rakennuttamisen yksikköämme, joka muodostuu 23 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen eri osa-alueilta. Vaikka työsi itsenäistä tukea on aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.
  • Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla.
  • Ole tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Tehdään tosissaan mutta ei liian vakavasti.
  • Haluamme kehittyä ja haluamme sinun kehittyvän ja olemme tekemisessämme pitkäjänteisiä emmekä hae pikavoittoja. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen.

Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Rakennuttamisen tiiminvetäjänä työskentely edellyttää sinulta hyvää ymmärrystä ja aiempaa kokemusta rakennuttamisesta. Olet aiemmin työskennellyt rakennuttamisen parissa projektipäällikkönä tai vastaavissa roolissa. Esihenkilökokemus katsotaan ehdottomasti eduksesi, mutta välttämätöntä se ei ole. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi rakennusmestari, insinööri tai diplomi-insinööri.

Menestymistäsi tehtävässä määrittää halu ja kyky kantaa vastuuta. Omien hankkeidesi onnistuneen läpiviennin lisäksi haluat mahdollistaa tiimiläistesi onnistumisen. Viestit asioista proaktiivisesti ja selkeästi niin tiimillesi kuin muillekin asiakkuuksissasi työskenteleville henkilöille. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin porukkaamme sopivaa kaveria ja arvomme omakseen kokevaa tiiminvetäjää!

Miltäs tämä kuulostaa? Laita ihmeessä hakemusta sisään ja kerro hieman itsestäsi!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Petri Bergman juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Petrin tavoitat numerosta 040 560 7554 puhelimitse tai tekstiviestitse. Voit myös laittaa sähköpostia petri.bergman@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta 9.5.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös palkkapyyntösi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat