Avoimet työpaikat Suomenlinnan Hoitokunta Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Tekninen isännöitsijä

Tekninen isännöitsijä

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa.  Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Olet mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

 

Tehtävässä vastataan osaltaan seuraavista kokonaisuuksista:

-tekninen päivystys, isännöinti

-turvatekniikan ja kulunvalvonnan tekninen hoito ja huolto

-tekninen tuki ja määräaikaishuollot

-palvelupyyntöjen  käsittely

-asiakaspalvelu

-kiinteistö- ja asukasturvallisuus

 

Tehtävässä menestymisen kannalta parhaat tiedot ja taidot ovat saavutettavissa ammattikorkeakoulu- tai opistotasoisella tutkinnolla (teknisen alan koulutus, teknisen isännöitsijän tutkinto). Teknisen isännöitsijän tulee hallita Granlund Manager -kiinteistöhallintaohjelma, huoltokirjan käyttö ja seuranta sekä kiinteistöautomaatiojärjestelmien tunteminen.

Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää työnjohtokokemusta, kiinnostusta rakennusperinnön vaalimiseen ja hoitoon sekä kokemusta ja osaamista turvallisuusasioista.

Vaadittavista henkilökohtaisista ominaisuuksista keskeisiä ovat hyvä yhteistyö- ja organisointikyky, vahva palveluhenkisyys, kokonaisuuksien hallinta, huolellisuus, oma-aloitteisuus ja täsmällisyys sekä joustava työote.

Virka täytetään  01.09.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu kunnossapitopalvelut -yksikköön.

Katso tarkempi kuvaus: Valtiolle.fi ID 29-164-2017.

Lisätietoja tehtävästä 

Tiedusteluaika 26.6.2017-12.7.2017, Petri Lyytikäinen, kunnossapitopäällikkö, 0295 338 435, petri.lyytikainen@suomenlinna.fi

Tiedusteluaika 17.7.2017-27.7.2017, Jari Alasmäki, hallintojohtaja, 0295 338 381, jari.alasmaki@suomenlinna.fi

Rakennuslehden pääuutisia