Tekninen isännöitsijä

Savonlinnan Vuokratalot Oy
Sijainti Savonlinna
Päivämäärät Julkaistu 8.9.2017 Hae viimeistään 22.9.2017

Savonlinnan Vuokratalot Oy hakee palvelukseen

Teknistä isännöitsijää

Savonlinnan Vuokratalot Oy omistaa 1561 asuntoa ja isännöi lisäksi yli 1000 muuta Savonlinnan kaupunkikonsernin yhtiöiden asuntoa.

Teknisen isännöitsijän tehtäviin kuuluvat vauriokartoitukset ja erilaiset rakennustekniset tarkastuspalvelut sekä kiinteistöjen kunnossapidon hallinta ja suunnittelu. Hän toimii korjausrakentamisryhmän esimiehenä organisoiden huoneistojen ja kiinteistöjen korjaustyöt.

Edellytämme teknistä peruskoulutusta; rakennus- tai kiinteistönpidon insinööri, rakennus- mestari tms. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa kirjallista raportointikykyä sekä hyviä ATK-taitoja. Aiempi kokemus teknisestä isännöinnistä, rakennustyön johtotehtävistä tai valvonta/rakennuttamispalveluista sekä vauriokatselmuksista katsotaan tehtävää täytettäessä eduksi.

Hakemukset palkkatoiveineen 22.9.2017 klo 12.00 mennessä: Savonlinnan Vuokratalot Oy/Hannu Kurki, Puistokatu 13, 57100 SAVONLINNA tai sähköpostitse hannu.kurki@yhis.fi

Lisätietoja toimitusjohtaja Hannu Kurki, 044 4174004

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi