Tekninen johtaja

Nousiaisten kunta
Sijainti Nousiainen
Päivämäärät Julkaistu 28.4.2017 Hae viimeistään 2.5.2017

Nousiainen, lähes 5 000 asukkaan kasvava ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Turun seudun kunta hakee

teknistä johtajaa

1.6.2017 tai sopimuksen mukaan alkavaan toistaiseksi täytettävään virkasuhteeseen.

Kelpoisuusvaatimuksena vähintään teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun insinöörin tutkinto. Lisäksi vaaditaan käytännön kokemusta maan- tai talonrakentamiseen ja vesihuoltotekniikkaan liittyvissä tehtävissä.

Teknisen johtajan tehtäviin kuuluvat muun muassa teknisen osaston osastopäällikkönä toimiminen; toimialan talouden ja toiminnan suunnittelu, toteutumisesta vastaaminen ja asioiden valmisteleminen hallintosäännössä tekniselle johtajalle kuuluvien tehtävien hoitaminen sekä muut kunnanhallituksen, teknisen lautakunnan ja kunnanjohtajan määräämät tehtävät. Tekninen johtaja toimii kunnan johtoryhmän jäsenenä ja Nousiaisten Vesi Oy:n toimitusjohtajana.

Arvostamme hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisiä toimintatapoja, käytännön kokemusta projektien läpiviemisestä, kunnallistekniikan rakentamisesta, julkisista hankinnoista sekä kunnallishallinnosta ja -taloudesta.

Nousiaisten kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen sekä palkkatoivomuksineen on toimitettava 2.5.2017 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 134665) ja vaihtoehtoisesti osoitteeseen Nousiaisten kunnanhallitus, Hallintokuja 2, 21270 Nousiainen. Hakemuksia ja todistusjäljennöksiä ei palauteta.

Palkkaus sopimuksen mukaan ja virkasuhteen ehdot Teknisten sopimuksen mukaan.

Hakuprosessissa voidaan tarvittaessa käyttää ulkopuolista arvioijaa. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmin toimitetut hakemukset huomioidaan ko. hakuprosessissa.

Lisätietoja teknisen johtajan virasta antavat kunnanjohtaja Juhani Kylämäkilä, puh. 044-4355 555, kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapani Suvinen, puh. 044-0442 222, hallintojohtaja Juha Rinta-Jouppi, puh. 044-4355 500.

Lisätietoja Nousiaisten kunnasta: www.nousiainen.fi.

Nousiainen 18.4.2017
Nousiaisten kunnanhallitus

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi