Avoimet työpaikat Kingspan Oy Tampere, Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Tekninen markkinointipäällikkö, aluemyyntipäällikkö

Kingspan Insulation on maailman johtava tehokkaiden fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiölevyeristeiden valmistaja. Yritys on osa laajempaa Kingspan Group -konsernia, jonka tuotteisiin kuuluvat markkinoiden tehokkaimmat lämmöneristeet, ympäristöteknologia ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävä teknologia. Irlannissa 1960-luvun lopulla perustettu Kingspan Group on maailmanlaajuinen toimija, jonka kaikkien toimialojen yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2015 noin 2,8 miljardia euroa. Vuoden 2016 liikevaihtoennuste on noin 3,1 miljardia euroa. www.kingspaneristeet.fi

Arkkitehti, rakennusarkkitehti, DI, insinööri…

TEKNINEN
MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Vastaat markkinoinnista ja viestinnästä kokonaisvaltaisesti Nordics-alueella. Toimit läheisessä yhteistyössä myynnin, tuotekehityksen sekä eri sidosryhmien kanssa. Vahvistat Kingspanin ja eri tuotebrändien tunnettuutta markkinoiden energiatehokkaimpina eristeratkaisuina. Raportoit toimitusjohtajalle, olet johtoryhmän jäsen ja toimit keskeisessä tehtävässä tulevaisuuden markkinakasvun aikaansaamiseksi. Sijaintipaikkasi on Tampereella. Odotamme monipuolista ymmärrystä rakentamisesta ja sen teknisistä ratkaisuista. Kokemuksesi esim. arkkitehtitoimistosta, suunnittelusta, rakennuttamisesta tai teknisten tuotteiden markkinoinnista olisi hyvä lähtökohta tehtävässä menestymiseen.

Rakennesuunnittelu- ja arkkitehtiasiakkuudet

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Otat vastuullesi uuden sukupolven Kooltherm-lämmöneristeiden myynnin ja markkinoinnin b-to-b-asiakkaille pk-seudulla. Teet aktiivista työtä uuden eristämisratkaisun tietoisuuden ja tunnettuuden kasvattamiseksi alan ammattilaisten keskuudessa. Osallistut isojen rakennuskohteiden projektimyyntiin jo suunnitteluvaiheessa.
Sinulla on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (esim. insinööri tai arkkitehti) ja kansainvälisessä yhtiössä kommunikoit myös englanniksi. Raportoit Kooltherm Business Development Managerille ja sijaintipaikkasi on Helsingissä.

Lisätietoa tehtävistä antaa Mercuri Urvalin konsultti Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 ja aluemyyntipäällikön tehtävästä Kingspan Insulation Oy:n myyntijohtaja Ari Tanni, puh. 040 552 3456. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.fi

Rakennuslehden pääuutisia