Tekninen myyjä

Päivämäärät Julkaistu 23.1.2018 Hae viimeistään 6.2.2018

Peltitarvike Oy on vuonna 1965 perustettu Suomen johtava sadevesi- ja putoamissuojausjärjestelmien valmistaja. Yritys tarjoaa myös laserleikkaus- ja alihankintapalveluita sekä vedeneristysalan koneita ja kalustoa. Asiakkaita ovat mm. rakennus-, LVI- ja vedeneristysliikkeet. Yrityksen toiminnalle on ominaista asiakaslähtöisyys sekä jatkuva kehitystyö.

Haemme nyt dynaamiseen tiimiimme uutta

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat osana myyntitiimiä tarjouslaskennasta, myynnistä sekä teknisestä konsultoinnista. Kokemus työskentelystä kattotöiden parissa katsotaan eduksi. Koulutamme valitun henkilön tuotteisiin ja tekniikkaan, mutta pohjakoulutuksesi on mielellään teknispainotteinen, esimerkiksi rakennusmestari tai -insinööri. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää innostunutta otetta, palveluhenkisyyttä sekä avoimuutta ja uteliaisuutta erilaisia asioita kohtaan.

Työskentelyotteeltasi olet proaktiivinen, itsenäinen ja tuloshakuinen. Tartut mielelläsi uusiin haasteisiin ja motivoidut asiakasyhteistyöstä, pyrkien löytämään heille parhaat ratkaisut ja kehittämään asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Olet kotonasi teknisten tuotteiden parissa ja omaksut nopeasti uutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan johtavassa yrityksessä sekä laaja-alaisen vastuualueen laadukkaiden tuotteiden parissa, osana kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota. Meillä on hyvä ja kannustava ilmapiiri, sitoutuneet työntekijät sekä kannustava tulospalkkiomalli ja monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kristian Bärlund Peltitarvike Oy:stä, p. 020 7412 788, tiistaina 30.1. ja 6.2. klo. 13-14 sekä Personnel Groupin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti p. 040 6860 557, keskiviikkona 31.1. klo. 11-12. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 6.2.2018 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi