Tekninen myyjä

Uusioaines Oy
Sijainti Jokioinen, Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 17.4.2018 Hae viimeistään 30.4.2018

Uusioaines Oy hakee

Tekninen myyjä (Foamit -vaahtolasi)
(vakinainen)

Hakuaika on 30.4.2018 saakka.

Tekninen myyjä tulee vastaamaan Foamit -vaahtolasin infrarakentamisen asiakkuuksista. Kyseessä on Foamitin suurin asiakassegmentti. Tunnistat tuotteelle sopivat kohteet ja toimit tuotteen teknisenä asiantuntijana. Pääset myös mukaan tuotteen markkinoinnin kehitystyöhön. Toimipisteesi sijaitsee joko Jokioisilla tai Helsingissä – sinä päätät. Työn menestykselliselle hoitamiselle hyvät edellytykset luo esim. tekninen ymmärryksesi infrarakentamisen osa-alueelta. Voit olla vastavalmistunut tai muutaman vuoden työkokemuksen omaava – olet asiakaslähtöinen ja kehityshenkinen tekijä.

Sinut perehdytetään työhön ja saat esimiehesi tuen. Mielipiteesi on tärkeä – pääset vaikuttamaan työhösi. Saat mahdollisuuden kehittyä teknisenä osaajana ja ennen kaikkea pääset työskentelemään vahvan, arvostetun ja tunnetun tuotteen parissa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2018 mennessä osoitteeseen iisu.viinikainen@hpheimo.fi. Aloitamme ensimmäiset haastattelut ennen hakuajan umpeutumista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi