Tekninen päällikkö

Laattapiste Oy
Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 7.11.2017 Hae viimeistään 20.11.2017

Vahvistamme suunnittelijapalvelut-tiimiämme ja etsimme nyt uusia asiantuntijoita. Tiimi tuottaa ammattiasiakkaillemme kaikkialle Suomeen palveluita ja työkaluja, jotka auttavat heitä toteuttamaan projektinsa vieläkin taloudellisemmin, laadukkaammin ja nopeammin.

Tekninen päällikkö – rakennustekniset tuotteet

Oletko kunnianhimoinen insinööri tai rakennusmestari, joka hallitsee rakennesuunnittelun ja ymmärtää, mitä työmaalla tapahtuu? Onko verkostoituminen alan ammattilaisten kanssa sinulle helppoa? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Tehtävänäsi on toteuttaa missiotamme ja pelastaa suomalaiset kurjilta kylpyhuoneilta ja muutenkin huonoilta rakennusratkaisuilta. Edesautat mission toteutumista ja helpotat asiakkaiden työtä pitkäikäisten, innovatiivisten ja kosteusteknisesti toimivien märkä- ja kuivatilaratkaisuiden avulla.

Vaikka olet oman vastuualueesi tekninen huippuasiantuntija, on sinun mietittävä asioita myös kaupallisesta ja käytännöllisestä näkökulmasta. Kehitätkin palveluitamme tiiviissä yhteistyössä rakennesuunnittelijoiden, arkkitehtien ja rakennusliikkeiden kanssa ja koulutat heitä tuotteidemme käytössä. Verkostoidut myös työsi kannalta tärkeissä foorumeissa ja hankit osaamisellasi arvostusta asiakkaidemme keskuudessa.

Tavoitteenasi on huolehtia siitä, että tekniset ratkaisumme ovat toimivia, kilpailukykyisiä sekä asiakkaidemme tarvitsemalla tavalla tuotteistettuja, sertifioituja ja dokumentoituja. Kehität tuoteryhmäsi tuotteita yhdessä ulkomaisten päämiesten, tuotepäälliköiden ja myynnin kanssa ja etsit uusia ratkaisuja, jotta tuotteet saadaan suunnitelmien kautta työmaille.

Otat vastuun ratkaisuista Mapein kiinnitys-, tasoitus- ja saumausaineissa sekä wedin XPS-rakennuslevyissä ja elementeissä. Ratkaisut liittyvät märkätila- ja uimahallirakentamiseen sekä tasoittamiseen ja laatoittamiseen. Apuasi tarvitaan myös korotuslattia-, julkisivu- sekä seinän sisäisten LVI-ratkaisuiden tuotteistamisessa.

Odotamme, että olet koulutukseltasi insinööri tai rakennusmestari ja että sinulla on suunnittelukokemusta. Työmaakokemus ja märkätilaosaaminen katsotaan myös eduksi. Tehtävä edellyttää, että kykenet tuottamaan määrityslausekkeita ja työtapaselosteita sekä piirtämään detaljeja tarvittaessa myös itse. Lisäksi toivomme, että pystyt käyttämään englantia sujuvasti työkielenä.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kattavan, kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Pääset mukaan luomaan asiakkaillemme ainutlaatuista palveluprosessia innostavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä, jossa et jää koskaan yksin.

Kuulut hankintatiimiin, mutta toiminnallisesti olet osa suunnittelijapalvelut-tiimiä. Olet asiantuntija ja sinulla ei ole suoria alaisia. Esimiehesi on liiketoimintajohtaja.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 13.11. ja pe 17.11. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 20.11. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi