Tekninen päällikkö

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 12.1.2018 Hae viimeistään 19.1.2018

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL etsii asiantuntevaan ja dynaamiseen joukkoonsa

julkaisutoiminnasta vastaavaa
TEKNISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ

Sinä jo kannuksesi hankkinut, kehittämishaluinen ja -kykyinen rakennus- tai kiinteistöalan diplomi-insinööri – haluatko huippupaikalle vahvistamaan alan rakennusteknistä asiantuntijuutta ja kehittämään rakennusalaa? Etsimme johtoryhmätason osaajaa vastamaan RILin julkaisutoiminnasta.

Sinulla on suunnittelijatausta tai muuten vahva suunnittelualan tuntemus, erityisesti talonrakentamisesta. Tunnet rakennusprosessin suunnittelusta ylläpitoon. Olet taitava ja kokenut projektien vetäjä, ja sinulla on kokemusta myös digitaalisista kehityshankkeista. Ilmaiset itseäsi sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Pääset kehittämään ja uudistamaan RILin arvostettuja julkaisuja yhteistyössä RILin toimiston ja alan laajan verkoston kanssa. Vastuullasi on myös RILin FISE-pätevyyslautakuntien hallinnointi. RILin yli 350 ohjetta, käsi- ja oppikirjaa sekä erikoisjulkaisua muodostavat rakennus- ja kiinteistöalan vahvan ammattikirjallisuuden selkärangan.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön Helsingin keskustassa ja laadukkaat työkalut. Takaamme, että viihdyt mukavassa, kehittämismyönteisessä ja huumorintajuisessa työyhteisössämme.

Lisätietoja ja hakemukset palkkatoivomuksineen 19.1.2018 klo 16 mennessä:
Miimu Airaksinen, RILin toimitusjohtaja, miimu.airaksinen(at)ril.fi, 040 770 4832
Lisätietoja tehtävästä myös: Gunnar Åström, RILin tekninen johtaja, 040 514 4823

www.ril.fi/rekry

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi