Telinealan työnjohtaja

Sijainti Tuusula
Päivämäärät Julkaistu 15.11.2018 Hae viimeistään 12.12.2018

Renta Telineet Oy jatkaa vahvaa kasvuaan alansa huippuosaajana Suomessa. Tarjoamme laajan valikoiman rakennustelineitä ja sääsuojia sekä näihin liittyvät asennus- ja purkutyöt. Työllistämme 43 henkilöä ja lisäksi noin 120 aliurakoitsijaa. Asiakkaamme arvostavat osaamistamme sekä innostunutta ja työhön sitoutunutta yhteistyökumppanuuttamme.

 

Haemme kasvavaan joukkoomme pääkaupunkiseudulle oma-aloitteista, energistä ja tulevaa alan huippuammattilaista.

Etsimme työkohteiden suunnitteluun ja työnjohtoon

TELINEALAN TYÖNJOHTAJAA

Sinun ei tarvitse olla valmis telinealan osaaja. Me teemme sinusta alan huippuosaajan.

Tehtävässä etuna sinulle on sopiva rakennusalan koulutus sekä mielellään kokemusta julkisivurakentamisesta. Suunnittelussa osaat käyttää Cad-ohjelmaa.

Odotamme sinulta oikeanlaista työmotivaatiota, halua kehittää osaamistasi sekä työtäsi ja positiivista asennetta. Haluamme sinun osaavan toimia itsenäisesti sekä samaan aikaan tiimipelurina. Työ on nopeatempoista ja dynaamisessa työympäristössä toimimista.

Edellytämme sinun osaavan pitää langat käsissä ja asiat järjestyksessä. Joudut hallitsemaan kokonaisuuksia sekä kustannuksia.

Liikkuva työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Äidinkielesi ei tarvitse olla suomi, mutta riittävä tarjousten laadintaan ja asiakkaiden kanssa toimimiseen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, jossa työpanostasi arvostetaan ja ideoitasi kuunnellaan. Mukavat työtoverit ja oman alansa vahvan ammattilaistiimin tueksesi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Konttorimme sijaitsee Tuusulassa.

Liity joukkoomme toteuttamaan asiakas- ja palvelulupaustamme.

Kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 12.12.2018 mennessä osoitteella tarja.pursiainen@activeworking.fi. Otamme vastaan vain sähköisesti lähetetyt hakemukset.

Vastaamme puhelintiedusteluihin 22.11.2018 klo 9-12.00 tai 26.11.2018 klo 13-17.00 välisenä aikana Tarja Pursiainen 040 7736234.

Katso kaikki vapaat työpaikkamme >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi