Kokeile kuukausi maksutta

Tiemestari

Haminan kaupunki
Sijainti Hamina
Päivämäärät Julkaistu 21.4.2022 Hae viimeistään 6.5.2022

Tule kanssamme rakentamaan maailmanluokan pikkukaupungin teitä ja tarinaa.

Haminan kaupungin aluepalvelut etsivät joukkoonsa ennakkoluulotonta

TIEMESTARIA

vakituiseen virkaan 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haminan kaupungin tiemestarina pääset vastaamaan katuverkoston kunnossapidosta ja toimimaan kadunhoidon työntekijöiden lähiesimiehenä. Pääset myös mukaan työnjohtopäivystyksen rinkiin.

Jotta sinä olet oikea henkilö tiemestariksi, sinulla tulee olla kokemusta katu- ja kunnallistekniikan rakentamiseen ja liikenneväylien kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Tehtävä vaatii myös hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Liikkuva työ edellyttää B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Koulutusvaatimus on soveltuva ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto tai vastaava vanhempi tutkinto (insinööri, teknikko, rakennusmestari).

Tarjoamme sinulle paikan rennossa asiantuntijatiimissä ja mahdollisuuden kehittyä omalla toimialalla. Eduksi katsomme vastaavan työkokemuksen kunta-alalta sekä esimieskokemuksen. Tule siis mukaamme kehittämään maailmanluokan pikkukaupunkia.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 3136 € ja se määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.
Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo PL 70, 49400 Hamina.

Hakuaika päättyy 6.5.2022 klo 15.

Lisätietoja liikennealueidenhoitajan tehtävästä antaa yhdyskuntatekniikan päällikkö Toni Puustinen, 040 199 1790 tai toni.puustinen@hamina.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi