Tila-asiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 2.11.2018 Hae viimeistään 19.11.2018

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue/Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka/Tilaomaisuuden hallinta

Tilaomaisuuden hallinta on osa Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka-palveluryhmää. Palveluyksikön päätehtävä on hallinnoida ja kehittää pitkäjänteisesti tilaomaisuutta kaupungin palveluverkon tarpeisiin, huolehtia tiloihin liittyvistä vuokrausjärjestelyistä ja sopimuksista sekä tarpeettoman tilaomaisuuden realisoinnista tai purkamisesta. Lisäksi palveluyksikössä valmistellaan uudisrakennus- ja perusparannusinvestointeihin liittyvät investointisopimukset hyvinvointipalveluiden talonrakennushankkeiden hankesuunnitelman yhteydessä. Palveluyksikkö huolehtii myös torivalvonnasta, Kauppahallin toiminnan järjestämisestä sekä kaupunkitilan tapahtuma- ja myyntikäyttöön tarvittavien maanomistajan lupien valmistelusta ja tähän liittyvän asiakaspalvelun kehittämisestä.

Haemme
TILA-ASIANTUNTIJAA 1-392-18
vakituiseen toimeen

Tila-asiantuntijan tehtävänä on osallistua kaupungin kohteiden vuokrasopimus- ja tilaneuvotteluihin. Tila-asiantuntija vastaa nimettyjen asiakkuuksien tuloksellisesta johtamisesta. Asiakasyhteistyöhön ja talouden seurantaan liittyvä tilavuokrien budjetointi ja ennustaminen on myös osa tehtävää. Tila-asiantuntija työskentelee asiakkaiden parissa, joten heidän tarpeidensa tunnistaminen ja niihin kustannustehokkaasti ratkaisujen löytäminen on tehtävässä onnistumisen edellytys.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus ja näkemys tilajärjestelyistä, tilavuokrauksen hallinnasta, sopimusneuvotteluista ja asiakasrajapinnassa toimimisesta.

Lisätiedot tilapäällikkö Niko Suoniemi, puh. 040 806 2794 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 19.11.2018.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet:
www.tampere.fi/tyo

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi