Tilakeskuksen päällikkö

Sijainti Nurmijärvi
Päivämäärät Julkaistu 2.1.2019 Hae viimeistään 18.1.2019

Nurmijärven kunta hakee

Tilakeskuksen päällikköä

Onko intohimosi laadukas julkinen rakentaminen? Oletko palvelutilojen rakentamisen ja toimitilahallinnon osaaja ja uudistaja? Tule rakentamaan kanssamme Nurmijärven kasvua ja hyvinvointia toimitilahallinnon, kiinteistöjohtamisen ja rakennuttamisen avainpaikalle.

Vastaat toimitilojen rakennuttamisesta, ylläpidosta, kehittämisestä ja jalostat toimitilahallinnon prosesseja. Lisäksi valmistelet investointeja sekä vastaat tulosalueen taloudesta, hallinnosta ja henkilöstöstä.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa insinöörin tutkintoa. Edellytämme lisäksi kokemusta rakennuttamisen johtamisesta ja korjausrakentamisesta, kehityshakuista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme henkilöstöjohtamisen kokemusta ja osaamista.

Lisätietoja: kunnanjohtaja Outi Mäkelä, puh. 040 317 2100 tai hallintopäällikkö Leena Vuorenpää, puh. 040 317 2301, etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi.

Katso lisää ja jätä hakemuksesi: www.nurmijarvi.fi/tyopaikat

Hakuaika päättyy 18.1.2019 klo 15.00.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi