Tilapäällikkö

Vihdin kunta
Sijainti Vihti
Päivämäärät Julkaistu 9.2.2018 Hae viimeistään 22.2.2018

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Vihdin kunta hakee vakinaiseen virkasuhteeseen

Tilapäällikköä

Tilapäällikkö vastaa kunnan Tilapalvelun johtamisesta, tilaomaisuuden hallinnasta ja kehittämisestä. Avainhenkilönä hän osallistuu tilatarpeiden määrittelyyn ja kunnan palveluverkon kehittämiseen yhdessä tilojen käyttäjien kanssa. Tilapäällikkö kuuluu Teknisen ja ympäristökeskuksen johtoryhmään. Hän esittelee Tilapalvelulle kuuluvat asiat kaavoitus- ja teknisessä lautakunnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto ja käytännön kokemus toimitilahallinnon johtamisesta. Lisäksi arvostamme monipuolista rakennuttamiskokemusta. Arvostamme johtamiskokemusta, monipuolista suunnittelu- ja kustannuslaskentajärjestelmien tuntemusta, kehityshakuisuutta sekä hyviä suullisia ja kirjallisia esiintymistaitoja.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 22.2.2018 klo 23.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen ja ympäristöjohtaja Kari Setälä, puh. 044 042 1347, sähköposti etunimi.sukunimi@vihti.fi.

www.vihti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi