Toimialapäällikkö

Kalliosuunnittelu Rockplan Ltd
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 5.4.2017 Hae viimeistään 12.4.2017

Toimialapäällikkö

Tehtäväsi on rakenneosaston johtaminen, haastavien rakennesuunnittelu -projektien johtaminen, esimiestoiminta sekä ryhmän ja toimialan kehittäminen. Tulet olemaan tiiviisti asiakasrajapinnassa ja tekemisesi kautta olet vahvasti vaikuttamassa yrityksen kasvutavoitteiden saavuttamiseen. Kohteet ovat usein pitkäkestoisia sekä vaativia ja monipuolisia. Sinulla on kokemusta betonirakenteiden suunnittelusta ja hallitset Tekla Structures -järjestelmän.

Saat avainpaikan roolissa, jossa on mahdollisuus kasvattaa oma organisaatio vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Menestyt tehtävässä kun Sinulla on näyttöjä ja vahvaa osaamista ja kokemusta (vähintään 6 vuotta) betonirakenteiden suunnittelusta. Osaat analysoida nykytilannetta ja pystyt vaikuttamaan positiivisesti alueesi sidosryhmiin. Sinulla on kyky muodostaa uusia luovia ja tilannekohtaisia ratkaisuja sekä jalostaa havaitsemasi kehitysideat tuloksellisesti.

Rockplan tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän yhdessä alan johtavista yrityksistä. Pääset näköalapaikalle vaativien rakennekohteiden muuttuvassa maailmassa ja Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja organisaatiotasi.  Lisäksi sinulla on mahdollisuus olla mukana vienti- ja markkinointihankkeissa. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen ja työvälineet. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Timo Viljakainen, puh. 040 503 5554. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 12.04.2017 klo 12.00 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi