Kokeile kuukausi maksutta

Toiminnanjohtaja

INFRA ry
Sijainti Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 9.9.2022 Hae viimeistään 2.10.2022

Palvellaksemme jäseniämme entistä paremmin haemme vakituiseen työsuhteeseen Vaasaan TOIMINNANJOHTAJAA vastaamaan Pohjanmaan piiriyhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä.

INFRA Pohjanmaahan kuuluu noin 110 jäsenyritystä. Toiminnanjohtajana vastaat näiden yritysten edunvalvonnasta ja jäsenpalveluista sekä jäsenviestinnästä ja -markkinoinnista osana INFRA ry:tä ja Rakennusteollisuus RT ry:tä. Avaintehtäviisi kuuluu myös yhteiskunta- ja sidosryhmäsuhteiden sekä kumppanuuksien hoitaminen ja kehittäminen Pohjanmaan alueella.

Toimit INFRA ry:n Pohjanmaan aluepäällikkönä ja osallistut aktiivisesti myös INFRA ry:n ja Rakennusteollisuus RT:n toimintaan.

Työsi edellyttää monipuolista yhteiskunnallista kokemusta, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, kiinnostusta edunvalvontaan sekä sopivaa koulutusta. Järjestötoiminnan tuntemus, hyvät organisointitaidot sekä talous- ja neuvotteluosaaminen ovat suureksi eduksi. Järjestelmällinen ja uudistava työtapasi, vastuullisuuteesi ja positiivinen asenteesi siivittävät sinut menestykseen työssäsi.

Arvostamme myös markkinointihenkisyyttäsi ja aktiivista otettasi. Pidät mielelläsi yhteyttä jäsenistöön, annat sujuvasti neuvontaa esimerkiksi työehto- ja sopimusasioissa sekä järjestelet jäsentapahtumia ja -koulutuksia. Esilläolo on sinulle luontevaa.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, upean näköalapaikan infra- ja rakennusalalle sekä mainion työyhteisön, jossa viihdytään pitkään. Tuemme myös vapaa-ajan kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiasi. Toimipaikkasi on Vaasassa (Hovioikeudenpuistikko 16). Saat kaikkiin tehtäviisi INFRAn, Rakennusteollisuus RT:n ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n asiantuntevan tuen.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se täytetään 17.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen kari.muhonen@infra.fi viimeistään 2.10.2022 mennessä. Hakemus kannattaa lähettää nopeasti, täytämme paikan löydettyämme sopivan ehdokkaan. Merkitse otsikkokenttään ”Toiminnanjohtaja Pohjanmaa”.

LISÄTIETOJA:

INFRA ry:n jäsenpalveluista ja aluetoiminnasta vastaava johtaja Kari Muhonenkari.muhonen@infra.fi +358 400 943 350 (ensisijaisesti) tai
INFRA Pohjanmaa ry:n hallituksen puheenjohtaja Pasi Asikainenpasi.asikainen@raimoasikainenoy.fi, +358 500 665 293


Rakennusteollisuus RT
 
ry on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten, teknisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat keskusliitto ja kuusi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, Talotekniikkateollisuus, LVI-tekninen urakointi ja Pinta. RT on osa Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ta.

Kuuden toimialan yhteensä noin 2 800 jäsenyrityksen palveluksessa on 60 000 henkilöä. Jäsenyritystemme yhteenlaskettu liikevaihto on noin 20 miljardia euroa. Liittoyhteisöömme kytkeytyvät myös Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO, Suomen Rakennusmedia Oy sekä Huoltovarmuuskeskuksen ohjauksessa toimiva Rakennuspooli.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi