Toiminnanjohtajaa/toimitusjohtajaa

VTS-kodit
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 9.6.2017 Hae viimeistään 18.6.2017

Tampereen Vuokratalosäätiö (VTS-kodit) on vuonna 1970 perustettu Tampere-konserniin kuuluva vuokra-asuntokiinteistöjen yleishyödyllinen, sosiaaliselta pohjalta toimiva omistajayhteisö. VTS-kodeilla on n. 8 800 asuntoa ja asuntokanta on jatkuvassa kasvussa. VTS-kodeilla on merkittävä rooli Tampereen vuokra-asuntomarkkinoilla; se on Tampereen suurin vuokranantaja.

Etsimme vuokratalomarkkinoiden näköalapaikalle

TOIMINNANJOHTAJAA / TOIMITUSJOHTAJAA

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle, haemme hänen tilalleen osaavaa johtajaa. Tehtäväsi on ottaa kokonaisvastuu säätiön toiminnasta. Vastaat taloudesta, rakennuttamisesta, viestinnästä, kumppaniverkoston sekä sidosryhmäyhteistyön kehittämisestä. Vahvalla johtamiskokemuksellasi otat haltuun VTS-kotien strategian ja asiakaslupauksen toteuttamisen yhteistyössä säätiön hallituksen kanssa. Olet kiinnostunut, mitä yhteiskunnassa ja vuokramarkkinoilla tapahtuu ja olet valmis kehittämään säätiötä sen mukaisesti.
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vahvaa kokemusta johtamisesta. Aravalainsäädännän sekä asunto-, kiinteistö- tai rakennusalan tuntemus ja henkilökohtainen alan kontaktiverkosto ovat tehtävässä selkeä etu. Ymmärrät säätiön toiminnan yleishyödyllisyyden ja sosiaalisen merkityksen. Pystyt omalla toiminnallasi parantamaan vuokra-asumista Tampereella.
Toimintaotteeltasi olet tavoitteellinen ja jämäkkä, mutta pystyt asettumaan myös toisen asemaan. Johtajana olet ihmisläheinen, innostat organisaatiota ja osaat myös kuunnella. Saat käyttöösi osaavan organisaatiomme ja asumisen edelläkävijät.
Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Group, henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen, puhelin
03 3138 0488. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen su 18.6.2017 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta. Tehtävään/haastatteluun voidaan valita ehdokkaita myös hakijoiden ulkopuolelta.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi