Avoimet työpaikat Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Toimisto-/työmaainsinööri, vastaava mestari

RAKENNUSLIIKE EVÄLAHTI UUSIMAA OY HAKEE KASVAVAAN JOUKKOONSA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

TOIMISTO-/TYÖMAAINSINÖÖRIÄ
Tehtäväkuva muotoutuu valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Toimenkuvaasi kuuluu mm. tarjouslaskentaa ja hankintatehtäviä sekä työmaan tuotannonohjaukseen liittyviä tehtäviä.

VASTAAVAA  MESTARIA
Vastaat kokonaisvaltaisesti talonrakennusprojektien läpiviennistä kohteen ennakkovalmistelusta aina luovutukseen saakka yhdessä vahvan taustatiimimme kanssa.

Evälahti Uusimaa on oikea paikka sinulle, joka kykenet toimimaan monipuolisesti, joustavasti ja tuloksellisesti. Rakennamme monipuolisia ja haastavia kohteita, joissa innovatiivisuudestasi on hyötyä. Edellytämme sinulta rakennusmestarin- tai insinöörin koulutusta. Aiemmasta työkokemuksesta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin ja vahvan tuen työssäsi, jossa voit hyödyntää ammattitaitoasi ja vahvuuksiasi.  Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ammattitaitosi kehittämiseksi. Arvostamme työkavereitamme ja heidän yhteistyökykyään.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen:
Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy, Viertolankuja 4 B, 01300 Vantaa

Heikki Hyry, p. 0400-401816, heikki.hyry@evalahti.com

Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy on Vantaalainen, elinvoimaiseen ja taloudeltaan erittäin vahvaan Etelä-Karjalassa toimivaan Evälahti konserniin kuuluva yhtiö. Perheyrityksellä on lähes 70 vuoden kokemus rakennusalalta.  Asuntogryndauksen lisäksi urakoimme sekä uudisrakennus- että saneerauskohteita.

uusimaa.evalahti.com

Rakennuslehden pääuutisia