Toimistoinsinööri

Savonlinnan kaupunki
Sijainti Savonlinna
Päivämäärät Julkaistu 4.6.2021 Hae viimeistään 30.7.2021

Savonlinnan kaupunki hakee vakituiseen virkaan

TOIMISTOINSINÖÖRIÄ

Teknisen toimialan kunnallistekniset palvelut vastaa katujen, kevyen liikenteen väylien, puistojen, torien ja satamainfran suunnittelusta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta.

Haemme tehtävään vastuuntuntoista, itseohjautuvaa ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta yhdyskuntatekniikan rakentamisesta, suunnittelusta tai kunnossapidosta. Aiempi työkokemus kuntasektorilta katsotaan tehtävässä eduksi.

Toimistoinsinöörin tehtäviin kuuluvat erilaiset rakennuttamiseen ja lupa-asioihin liittyvät valmistelevat työt sekä lausuntojen ja viranomaispäätösten valmistelu, sopimusten laadinta- ja asiakaspalvelutyöt.

Toimistoinsinöörin tehtävänkuva on monipuolinen ja tehtävässä pääsee näköalapaikalle kehittämään toimintoja, jotka liittyvät kaupungin infrarakentamiseen ja kunnossapitoon.

Toimenkuvaa voidaan muokata tarkemmin hakijan työkokemuksen mukaan.

Viran vähimmäisvaatimuksena on insinöörin tutkinto (AMK) ja työkokemusta alan työtehtävistä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat todistukset, toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: Toimistoinsinööri. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Hakuaika päättyy 30.7.2021 kello 12.00.

Lisätietoja antaa:

infrapäällikkö Jani Ahokas, 044 417 4601

tekninen johtaja Kari Tikkanen, 044 417 4600

Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

www.savonlinna.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi