Avoimet työpaikat Lahden kaupunki Lahti Julkaistu Haku päättyy

Toimistoinsinööriä

Lahden kaupunki on kasvava ja kehittyvä reilun 120 000 asukkaan vireä kaupunki, jolla on loistava sijainti luonnonkauniissa Päijät-Hämeessä.  Lahden vahvuuksia ovat nopeat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle, monipuolinen maisemarakenne, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä hyvät palvelut ja viihtyisät, hintatasoltaan kilpailukykyiset asumisen vaihtoehdot.  Kaupunkiympäristö osana teknistä ja ympäristötoimialaa vastaa kaupungin yleisten alueiden hallinnasta, kehittämisestä ja ylläpidosta sekä liikennejärjestelmän suunnittelusta. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Lahden tekninen ja ympäristötoimiala hakee

toimistoinsinööriä

Toimistoinsinööri toimii osana kaupunkiympäristön tilaajayksikköä. Toimistoinsinööri vastaa itsenäisesti yleisten alueiden suunnitteluttamistehtävistä. Tehtävään kuuluu myös osallistuminen asemakaavojen laatimistyöhön, sijoituslupien valmistelua ja suunnittelutietojen luovuttamista asiakkaille.

Odotamme sinulta vähintään soveltuvaa amk:ssa tai teknillisessä opistossa suoritettua insinöörin tutkintoa (yhdyskuntatekniikka, rakennustekniikka tms.) ja kokemusta kunnallistekniikan tienrakentamisen tai vesihuollon suunnittelu- ja/tai suunnitteluttamistehtävistä. Hyvät ATK taidot, sosiaalisen luonteen, oma-aloitteisuuden ja asiakaspalveluhenkisyyden katsomme eduksesi. Suorat kontaktit kaupunkilaisten, median ja yhteistyökumppaneiden kanssa vaativat hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista esitystaitoa. Käytössämme on TeklaCivil ohjelmisto.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 3.430 euroa/kk

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset www.kuntarekry.fi -järjestelmän kautta ke 8.2 2017 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja antaa katupäällikkö Mika Lastikka, p. 050 63891, email: mika.lastikka@lahti.fi.

Lisätietoja Lahden kaupungista sekä teknisestä ja ympäristötoimialasta saa osoitteesta www.lahti.fi.

Rakennuslehden pääuutisia