Avoimet työpaikat LVI-Asiantuntija Etelä-Pohjanmaa Julkaistu Haku päättyy

Toimitusjohtaja

LVI-Asiantuntija tarjoaa LVI-alan kokonaisratkaisuja asiakkailleen jo yli 30 vuoden kokemuksella, pääasiassa Etelä-Pohjanmaan alueella. Palvelemme kaikissa lämmitykseen, ilmanvaihtoon, vesi- ja jätevesihuoltoon, kylpyhuoneeseen ja keittiöön sekä kiinteistöautomaatioon liittyvissä asioissa. Liiketoimintamme koostuu urakoinnista, huollosta ja kunnossapidosta sekä tarvikekaupasta. Toimintaamme ovat alusta asti ohjanneet vankka asiantuntijuus ja erinomainen, asiakaslähtöinen palvelu.

Haemme yritykseen nyt yrittäjäasenteella toimivaa

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan tuloksesta, henkilöstön johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista, asiakkuuksien hoitamisesta, yleishallinnosta ja yrityksen jatkuvasta kehittämisestä. Osallistut myös operatiiviseen toimintaan vastuullasi myynti ja tarjouslaskenta sekä LVI-urakoiden läpivienti yhdessä työnjohdon kanssa.

Olet myynnillisen yrittäjäasenteen omaava, vuorovaikutustaitoinen ja aikaansaava. Sinulla on vahva LVI-toimialan ymmärrys, kokemusta tulosvastuullisista tehtävistä sekä myynnin, tarjouslaskennan ja urakoinnin osaamista. Hallitset myös ihmisten johtamisen, olet neuvottelutaitoinen ja edustat yritystä uskottavasti erilaisissa tilanteissa. Kykenet jämäkkään päätöksentekoon paineen alla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • kokemusta LVI-alalta esim. urakoinnista tai huolto- ja kunnossapitotoiminnasta
  • kykyä johtaa liiketoimintaa kannattavasti
  • kiinnostusta ja osaamista myyntiin ja asiakaspalveluun
  • tavanomaisia tietoteknisiä taitoja

Tarjoamme Sinulle itsenäisen vastuutehtävän menestyvässä pk-yrityksessä kehittyvällä alalla, avainroolin kannattavan liiketoiminnan rakentamisessa sekä kilpailukykyisen, osin tuloksiin sidotun palkkauksen.

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si tästä viimeistään su 30.4.2017.

Rakennuslehden pääuutisia