Toimitusjohtaja

Karjaan Kuorma-Autokeskus Oy
Sijainti Karjaa
Päivämäärät Julkaistu 4.4.2017 Hae viimeistään 18.4.2017

Karjaan Kuorma-Autokeskus Oy on vuonna 1958 perustettu johtava kuljetusalan toimija metropoli-alueella. Karjaan KTK tarjoaa koko­naisvaltaisia kuljetuspalveluja sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Liikennöitsijät omistavat yrityksen ja kuljetuskalustomme on monipuolinen ja uudenaikainen. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä viisi henkilöä ja liikevaihtomme oli vuonna 2016 noin 25 milj. euroa.

Haemme Karjaan KTK:lle kaupallisesti suuntautunutta
Toimitusjohtajaa

Tehtävässä sinulla on kokonaisvaltainen vastuu yrityksen taloudesta ja henkilöstöstä. Pääpaino tehtävässä on myynnissä ja markkinoinnissa. Liikut aktiivisesti kentällä, haet uusia asiakkaita ja huolehdit olemassa olevista asiakkuuksista. Pidät yhteyttä liikennöit­sijöihin sekä alan eri toimijoihin. Seuraat markkinaa ja luot uusia liiketoimintamahdol­lisuuksia.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä myynnillisestä roolista joko rakennusteolli-suudesta tai kuljetus- ja logistiikka-alalta. Olet tuloshakuinen ja yrittäjähenkinen, ja ajattelussasi sekä toiminnassasi vahvasti kaupallinen. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot. Hallitset yrityksen talouteen liittyvät tunnus­luvut ja sinulla on kokemusta esimiestyöstä. Koulutuksesi on kaupallinen tai tekninen. Toimipaikkasi on Karjaalla, mutta työ vaatii liikkumista pääkaupunkiseudulla.

Tehtävässä pääset itsenäisesti vastaamaan vakaasta yhtiöstä. Tueksesi saat sitoutuneen liikennöitsijäverkoston sekä osaavan henkilöstön. Toimintamme on pitkäjänteistä ja tulevaisuuden näkymät ovat vahvat.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Sune Järvinen ma 10.4. klo 9-11, puh. 0400 473 712. Muina aikoina MPS-konsultit Sani Kaajas ja Tapio Kivikangas, puh. 020 746 9400. Täytä hakemuslomake osoitteessa uratori.mps.fi 18.4.2017 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi