Toimitusjohtaja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 9.5.2018 Hae viimeistään 20.5.2018

Maakuntien tilakeskus Oy on maakunta- ja soteuudistuksen osana perustettu valta kunnallinen palvelukeskus, jonka tehtävänä on huolehtia kaikista tulevien maakuntien tarvitsemista tiloista – erikoissairaanhoidon, terveyskeskusten ja sosiaali palveluiden tiloista pelastusasemiin ja toimistoihin. Autamme maakuntia löytämään kustannus tehokkaita ja uusia tapoja toimia tiloissa. Lisätietoa www.maakuntientilakeskus.fi

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle Maakuntien tilakeskus Oy hakee

TOIMITUSJOHTAJAA

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa ja johtaa uutta yhtiötä, joka tulee olemaan Suomen suurin kiinteistöalan toimija. Yhtiön liikevaihto alkuvaiheessa tulee olemaan noin 2 miljardia euroa, toiminnan vakiinnuttua yhtiön tase lähes 6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä yli 1200 henkeä.

Maakuntien tilakeskuksen toimitusjohtajana johdat usean vuoden kestävää, haastavaa muutoshanketta. Pääset rakentamaan sairaalaympäristöjen huippuyksikköä, jonka missiona on varmistaa, että maakunnat voivat palvella asukkaitaan edistyksellisissä, tehokkaissa, ympäristöystävällisissä ja turvallisissa tiloissa.

Odotamme kokemusta liiketoiminnan johtamisesta toimitusjohtajana tai muusta laajan ja itsenäisen liiketoiminnan tulosvastuullisesta johtotehtävästä. Sinulla on näyttöä muutosjohtamisesta, vahva taloudellinen osaaminen sekä kokemusta investoinneista ja rahoituksesta. Katsomme eduksi kiinteistöja rakennusalan tuntemuksen.

Olet vetänyt mittavia hankkeita useiden sidosryhmien intressit huomioiden ja hahmotat hyvin vaativiakin kokonaisuuksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
• Hallituksen puheenjohtaja Jari Sarjo, p. +358 50 040 5465, 9.5. klo 8-13 ja 16.5. klo 13-17
• Hallituksen jäsen Mikko Ahola, p. +358 50 384 3132, ti 8.5 klo 9-11 ja ke 16.5 klo 8:30-10

Lue lisää ja hae tehtävää 20.5.2018 mennessä Personnelin sivujen kautta: www.personnel.fi/avoimet -tyopaikat. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen. Maakuntien tilakeskuksen hallitus tekee lopullisen valintapäätöksen, kun maakunta- ja sote-uudistukseen liittyvät lait on vahvistettu kesällä 2018.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi