Toimitusjohtaja

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 15.3.2019 Hae viimeistään 31.3.2019

Tampereen Vuokra-asunnot Oy on luotettava ja paikallinen vuokranantaja Tampereella. Olemme tunnettuja monipuolisesta asuntokannasta, kilpailukykyisestä vuokratasosta ja hyväkuntoisista kodeista. TVA Oy omistaa ja hallinnoi tällä hetkellä noin 3000 vuokra asuntoa ja kuulumme Tampereen kaupunkikonserniin. www.tampereenvuokra-asunnot.fi

Juuri sinulle sopiva koti Tampereelta?
Onneksi voi vuokrata!

Koska Leo jää eläkkeelle, haemme kyvykästä ja monipuolista

TOIMITUSJOHTAJAA

jatkamaan vakaata kehitystämme vastuullisena asumisen mahdollistajana maailman parhaassa kaupungissa.

Toimitusjohtajalle kuuluu kokonaisvastuu yhtiön toiminnasta eli hän vastaa taloudesta, hyvästä hallintotavasta ja toimintamme tuloksekkaasta johtamisesta. Hän ohjaa rakennuttamista yhdessä pätevien kollegoiden kanssa, auttaa hallitusta strategisella tasolla ja tekee jouhevaa yhteistyötä kumppaniemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Kiinnostus yhteiskunnallisiin muutoksiin ja sosiaalisen asumisen arvojen hyväksyminen ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Samoin kuin hyvä kokonaisuuksien hahmotuskyky, asiakkaidemme arvostaminen ja suhteellisuudentaju.

Hakijalta toivotaan tervettä kunnianhimoa ja kokonaisuuden kehittämiskykyä, soveltuvaa koulutustaustaa (korkeakoulututkinto tai AMK -tutkinto) ja näyttöjä onnistuneesta johtamisesta. Kunta- ja osakeyhtiölainsäädännön samoin kuin kiinteistöalan ja asuntolainsäädännön tuntemus ovat tehtävässä selkeä etu.

Tehtävä pyritään täyttämään kevään aikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccon konsultit Jukka-Pekka Annala p. 050 444 4455 ja Teemu Vuorinen p. 0400 610 041. Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveineen 31.3.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi