Avoimet työpaikat Tredu-Kiinteistöt Oy Tampere Julkaistu Haku päättyy

Toimitusjohtaja

Tulevaisuuden kehittäjä

Tredu-Kiinteistöt Oy omistaa, kehittää, rakennuttaa ja vuokraa koulutustoiminnan käytössä olevia oppilaitosympäristöjen kiinteistöjä sekä järjestää näiden kiinteistöjen omistukseen, hallintaan ja ylläpitoon liittyviä palveluita. Yhtiön toimintaympäristössä on 150 000 m² tiloja, 16 000 opiskelijaa ja henkilöstöä 1200.

Tampereen Palvelukiinteistöt Oy on Tampereen kaupungin omistama kiinteistökehitysyhtiö,  jolla on monipuolinen kiinteistöomaisuus Tampereella ja sen lähiympäristössä. Lisäksi kaupunkikonserniin kuuluu 6 lähipalvelukeskuksia omistavaa kiinteistöyhtiötä, joiden hallintoa yhtiö hoitaa.

Yhtiöiden liikevaihto on yhteensä noin 15 miljoonaa euroa ja omaisuuden tasearvo noin 200 miljoonaa euroa. Yhtiöt toimivat kiinteässä yhteistyössä.

Tredu-Kiinteistöt Oy ja Tampereen Palvelukiinteistöt Oy hakevat yhteistä
Toimitusjohtajaa

Toimitusjohtaja vastaa yhtiöiden johtamisesta hallitusten ja omistajien määrittelemien tavoitteiden ja strategioiden mukaisesti. Keskeisenä tehtävänä on omaisuuden arvon kehittäminen yhdessä käyttäjien kanssa. Toimitusjohtajan apuna on pienehkö asiantuntijaorganisaatio.

Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää hyviä johtamistaitoja, vahvaa kokemusta kiinteistöliiketoiminnassa ja osakeyhtiöiden taloudessa ja hallinnossa. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista esitystaitoa sekä intoa uudistaa ja kehittää toimintaa. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävän hoitoon soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, jota täydentää riittävä kokemus johtamistehtävissä.

Tehtävä tulisi ottaa vastaan 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Toimitusjohtajan kanssa tehdään toimitusjohtajasopimus.

Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen toimitusjohtaja Ilkka Ojala, puh. 050 5911 618 ja hallitusten puheenjohtajat: Seppo Mäkinen, Tredu-Kiinteistöt Oy, puh. 0400 637 221 sekä Matti Länsiö, Tampereen Palvelukiinteistöt Oy, puh. 050 1855.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen lähetetään 18.4.2017 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen aija.puustelli@tampere.fi.

Tredu-Kiinteistöt Oy

Rakennuslehden pääuutisia