Toimitusjohtaja

Kymsote-kiinteistöt
Päivämäärät Julkaistu 4.9.2020 Hae viimeistään 14.9.2020

Toimitusjohtaja, Kymsote-kiinteistöt

Kymsote-kiinteistöt Oy syntyy, kun Carea-Sairaalat Oy, Hoiku Oy, Sairaalanmäen Vuokratalot Oy ja Kastek Oy sulautuvat yhdeksi yhtiöksi. Kymsote-Kiinteistöt Oy:n liiketoiminnat käynnistyvät 1.1.2021 Kotkassa, Kouvolassa ja Haminassa.

Tule johtamaan ja kehittämään Kymenlaakson sote-kiinteistötoimialaa osana Kymsote-konsernia.

Toimitusjohtajana vastaat yhtiön strategiasta ja operatiivisen toiminnan johtamisesta sekä toimialojen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhteistyössä henkilöstön, konsernin ja muiden sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä ja näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta sekä talouden prosessien hyvää hallintaa. Kokemuksesi olet hankkinut mielellään kiinteistötoimialalla, esimerkiksi kiinteistövarallisuuden hallinnasta, tilavuokrauksesta, kiinteistö- ja toimitilajohtamisesta tai rakennuttamisesta. Hyvät yhteistyövalmiutesi ja vuorovaikutustaitosi luovat edellytykset toimia luontevasti omistajien ja asiakkaiden sekä henkilöstön kanssa. Soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto tukee tehtävässä menestymistäsi.  Palkkauksessa huomioidaan palkkatoiveet. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme laaja-alaisen tehtäväkentän kiinteistötoimialan liiketoimintojen kehittämisessä ja tilaisuuden päästä osaltaan rakentamaan kymenlaaksolaista sote-tulevaisuutta. Apuna ja johdettavana sinulla on noin 350 sitoutuneen ammattilaisen joukko.

Hae 14.9. mennessä: www.kymsote.fi/ura-kymsotessa

Lisätiedot ja yhteydenotot
Kymsoten hallituksen puheenjohtaja Seppo Rintamo
Kymsoten toimitusjohtaja Annikki Niiranen
Yhteydenotot sähköpostilla etunimi.sukunimi@kymsote.fi

www.kymsote.fi

Kymsote – Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi