Toimitusjohtaja ja rakennuttamisjohtaja, Laakson yhteissairaala

MPS
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 26.3.2021 Hae viimeistään 11.4.2021

Kiinteistöosakeyhtiö Laakson yhteissairaala on Helsingin kaupungin ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiriin kuntayhtymän perustama ja omistama yhtiö, joka rakennuttaa ja hallinnoi tulevia Laakson yhteissairaalan tiloja. Tavoitteena on rakentaa hyvin saavutettavissa oleva nykyaikainen sairaala, jossa potilaat ja asiakkaat saavat tarvitessaan parasta mahdollista hoitoa ja tukea sairauteensa. Sairaalaosastoille suunnitellaan yli 900 sairaansijaa.

 

Yhtiölle kuuluu Laakson yhteissairaalan ja sen yhteyteen rakennettavan pysäköintilaitoksen ja sen sisäänajoyhteydet sekä Meilahti-Laakso -logistiikkatunnelin rakentaminen ja hallinnointi. Hankkeen kokonaistoteutus tapahtuu vaiheittain vuosina 2021-2030. Laakson sairaala-alueelle on tarkoitus keskittää muun muassa Helsingin kaupungin ja HUSin psykiatrista sairaalahoitoa, HUSin vaativaa neurologista kuntoutusta ja Helsingin sairaalan palveluja sekä sairaalatoimintaa tukevia poliklinikoita. Hankkeen rakentamiskustannukset ovat arvonlisäverottomana arviolta 838 milj. euroa marraskuun 2019 kustannustasossa ja yhteissairaala on kooltaan arviolta 178 000 brm2. Rakennushanke toteutetaan allianssimallilla.

 

TOIMITUSJOHTAJA, LAAKSON YHTEISSAIRAALA

Vastaat perustettavan yhtiön käynnistämisestä ja sen johtamisesta pitkäkestoisen hankkeen aikana. Erityinen painotus on rakentamisaikaisen toiminnan johtamisessa. Rakennat projektiorganisaatiota ja luot toimintamalleja yhdessä muiden allianssin jäsenten kanssa.

Olet taitava ihmisten johtaja, ja toiminnallasi synnytät luottamusta ja edellytyksiä hyvälle yhteistyölle. Kokemuksesi ja persoonasi antavat eväät johtaa kiinteistöyhtiötä suuren ja pitkäkestoisen hankkeen aikana.

Odotamme sinulta vankkaa ja monipuolista johtamiskokemusta rakentamisen alalta. Luot edellytykset oman organisaation ja koko allianssin yhteiselle työskentelylle. Tehtävään edellytykset luo soveltuva korkeakoulututkinto

Tarjoamme ainutlaatuisen hankekokonaisuuden johtoroolin ja mahdollisuuden rakentaa organisaatiota ja vaikuttaa sen muovautumiseen. Tule tekemään työtä, joka luo edellytyksiä tulevaisuuden hyvinvointiin. Voiko merkityksellisempää työtä olla?

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n seniorikonsultti Johanna Leskinen 7.4. klo 8:30–10.00 ja 8.4. klo 14:00–16:00, puh. 020 746 9406.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi viimeistään 11.4.2021 mennessä.

Hae tehtävää tästä >

RAKENNUTTAMISJOHTAJA, LAAKSON YHTEISSAIRAALA

Tulet johtamaan rakennushanketta yhdessä toimitusjohtajan ja projektipäällikköorganisaation kanssa. Sinulla on monipuolista kokemusta suurten hankkeiden johtamisesta ja yhteistoiminnallisista toteutusmuodoista. Hanke on poikkeuksellisen iso ja pitkäkestoinen, joten tehtävä vaatii erinomaista yhteistyötä ja ihmisjohtamistaitoa sekä rautaista toimeenpanokykyä ja aikaansaavuutta.

Tehtävään edellytykset luo vankka ja monipuolinen suurten rakennuttamishankkeiden johtamiskokemus ja soveltuva korkeakoulututkinto (esim. DI tai ins.). Koet allianssimallin omaksesi ja sinulla on mielellään kokemusta yhteistoiminnallisista toteutusmuodoista.

Tarjoamme rakennuttamisjohtajan ainutlaatuisessa hankkeessa ja kehittää ja vaikuttaa toimintatapoihin. Tule tekemään työtä, joka luo edellytyksiä tulevaisuuden hyvinvointiin. Voiko merkityksellisempää työtä olla?

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n seniorikonsultti Johanna Leskinen 7.4. klo 8:30–10.00 ja 8.4. klo 14:00–16:00, puh. 020 746 9406.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi viimeistään 11.4.2021 mennessä.

Hae tehtävää tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi