Tule Junior Property Manageriksi

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 5.9.2018

yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Tehtävässä toimit asiakkaidemme asuntosijoituksien teknisessä isännöinnissä tukenasi alan kokeneet ammattilaiset ja kasvat kanssamme kiinteistöylläpidon ammattilaiseksi. Tehtävä on sopimuksen mukaan joko kokopäiväinen tai osa-aikainen ja työpaikkasi sijaitsee Turun toimipisteessämme.

 

Junior Property Managerin-tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa suurasiakkaidemme yli 14000 sijoitusasuntoa hoitavaa asuntoliiketoimintayksikköä. Toimit Junior Property Managerina osallistuen mm. asuntokohteittesi ylläpidon johtamiseen, huoneisto- ja vuosikorjauksien organisointiin, budjetointiin, asuntotarkastuksiin sekä vuokrattavuuden varmistamiseen. Tekniset isännöitsijämme ovat tärkeä osa palveluketjuamme joten olet ehdottomasti yhteistyökykyinen tiimipelaaja.

EXCELLENCE
Sinulla voi olla jonkin verran työkokemusta kiinteistöjen ylläpidon tai rakennuttamisen parista. Opiskelet esimerkiksi insinööriksi AMK:ssa, olet juuri valmistunut tai omaat muuten soveltuvaa teknistä osaamista. Sinulla on ymmärrystä kiinteistösijoittamisen perusteista. Pärjäät asiakaspalvelutilanteissa myös englannin kielellä. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja opit nopeasti uusien järjestelmien käytön.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään työtäsi. Pyrit tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY
Hoidat työsi tunnollisesti ja käsittelet asiakkuuksiin liittyviä asioita täydellä luottamuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa isännöintitiimin esimies Otto Kauppinen 040 193 1056 tai otto.kauppinen@newsec.fi.

Hae tehtävää viimeistään 5.9.2018 >>

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi