Tule Property Manageriksi tai Junior Property Manageriksi

Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 20.8.2018 Hae viimeistään 9.9.2018

yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Property Managerin tai Junior Property Managerin tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistöosaamistasi laaja-alaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja työpaikkasi sijaitsee Jyväskylän toimipisteessämme. Tehtävän sisältöä voidaan muokata hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan.

 

Newsecillä työskennellessä toimit arvojemme mukaisesti:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä. Vastaat asiakkaidemme asunto- ja toimitilakiinteistöjen ylläpidon ja palveluverkostojen johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista ja vuokralaistyytyväisyydestä. Laajaan toimenkuvaasi voi kuulua lisäksi mm. kiinteistöjen taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu, raportointi ja huoneistotarkastukset. Olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle sujuvaa ja mieluisaa.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida työtehtäviä kiireessäkin. Sinulla on kokemusta kiinteistöjen ylläpidon tai korjausrakentamisen parista sekä ymmärrystä alan sopimusrakenteista. Koulutustaustasi on mieluiten tekninen. Käytät sujuvasti tietokonetta ja olet valmis oppimaan uusien sovellusten käyttöä. Suomen ja englannin kielen suulliset ja kirjalliset taitosi ovat hyvät. Sinulla on ajokortti ja mahdollisuus liikkua henkilöautolla.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään toimintaamme ja sinulla on omatoiminen ja itsenäinen ote tekemiseen ja halu oppimiseen. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin kokeiluhenkisessä yrityksessämme.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa. Hyvä moraali ja lojaliteetti ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Teppo Rasku tiistaisin ja torstaisin klo 16:00 – 17:00 numerosta 044 529 5008 tai sähköpostitse teppo.rasku@newsec.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut toimenkuvasta, mutta sinua mietityttää soveltuvuutesi tehtävään. Keskustelemme mielellämme tarkemmin työnkuvasta, yrityksestämme ja odotuksistamme.

Käsittelemme hakemuksia ja järjestämme haastatteluja jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti! Hae tehtävää 9.9.2018 mennessä >> 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi