Tulosyksikön johtaja (Pirkanmaa)

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 20.1.2021 Hae viimeistään 14.2.2021

Haemme tulosyksikön johtajaa Tampereelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi luontoa syleileviä koteja yli 3000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan ja ympäristövastuullisesti tuotettuja koteja Ranta-Tampellan Kaplaniin. Lisäksi tiimillämme on työn alla yhtenäiskoulu Virroille, hotelli Ilveksen saneeraus, Nokian hyvinvointikeskus ja Ahveniston sairaala.

Mitä pääset tekemään?

Tulosyksikön johtajana johdat ja kehität asuin- ja toimitilarakentamiseen keskittyvän tulosyksikön toimintaa Pirkanmaalla. Olet tulosvastuullinen ja huolehdit, että liiketoimintatavoitteet saavutetaan nyt ja tulevaisuudessa. Ylläpidät ja edistät asiakas- ja sidosryhmäsuhteita. Ymmärrät asiakaskokemuksen ja laadun korostuneen merkityksen yksikkösi asiakkaiden, eli korkeatasoisista toimitiloista ja asunnoista kiinnostuneiden rakennuttajien, käyttäjien sekä asunnonostajien, keskuudessa. Tunnistat hankkeet ja projektit, joihin tiimisi kannattaa ryhtyä niin Pirkanmaan alueelta kuin tarvittaessa sen maantieteellisten rajojen ulkopuoleltakin.

Vastaat yksikkösi strategisesta vuosisuunnittelusta ja sen toteutumisen varmistamisesta. Johdat yksikköäsi arvojemme mukaisesti, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Innostava ja esimerkillinen johtamistyylisi mahdollistaa sen, että tiimisi menestyy ja kasvaa. Sovellat strategiamme, arvojemme ja toimintasuunnitelmamme osaksi yksikkösi arkea. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi ja niiden mukaan toimimista
  • erinomaisia johtamis-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja – otat luontevasti roolin joukkueen jäsenenä ja kapteenina
  • asiakaslähtöistä, tuloshakuista ja työturvallisuushakuista toimintatapaa – teet voittoa vastuullisesti
  • näyttöjä merkittävien rakentamishankkeiden tuloksellisesta ja vastuullisesta läpiviennistä
  • vankkaa kokemusta rakennusalalta
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.

Haluatko tehdä tulosta osana menestyvää tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 14.2.2021 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Aluejohtaja Jussi Ranne (p. 040 560 1356, jussi.ranne@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: yksikönjohtaja, johtaja, tulosyksikkö, rakentaminen, asuntorakentaminen, johtaminen

Key words: leader, manager, district manager, construction, commercial building, leadership

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi