Tuotannon työnjohtajia Satakuntaan

Sijainti Lounais-Suomi, Satakunta
Päivämäärät Julkaistu 30.6.2017 Hae viimeistään 31.8.2017
Skanska Talonrakennus Oy hakee tuotannon työnjohtajia Satakuntaan

Toimit työnjohtajana toimisto-, liiketila- ja teollisuusrakentamisen työmailla. Työtehtävistäsi riippuen toimit työntekijöiden esimiehenä ja/tai aliurakoitsijoiden työsuoritusten valvojana. Vastaat siitä, että työt toteutetaan turvallisesti, asetettujen laatuvaatimusten mukaisesti ja kustannustehokkaasti.

Vastuullasi on tuotannon suunnitteluun, aikataulutukseen, kustannushallintaan, tilojen käyttäjiin sekä hankintoihin liittyviä tehtäviä.

Arvostamme

• tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, rakennusinsinööri, DI)

• kokemusta vastaavista tehtävistä

• kokemusta sairaalarakentamisesta

• aktiivisuutta ja kehittymishalua

• aloitteellisuutta ja organisointitaitoja

• tiimityöskentelytaitoja

• asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa

• tietoteknistä osaamista ja nykyaikaisten ohjelmistojen hallintaa.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä vakituisessa työsuhteessa. Pääset toteuttamaan haastavaa projektia näköalapaikalta. Isossa kansainvälisessä yrityksessä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Hae töihin meille

Lähetä hakemuksesi 31.8.2017 mennessä klikkaamalla Hae-painiketta. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Kari Sundelin, kari.sundelin@skanska.fi. 040 7763230.

 

http://www.skanska.fi/tietoa-skanskasta/toihin-meille/

 

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Skanskan palveluksessa on noin 48 500 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa vuonna 2015 oli noin 821 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 095.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi