Tuotanto-/projekti-insinööri, vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia

Lujatalo Oy
Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 29.9.2017 Hae viimeistään 20.10.2017

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 60 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on puoli miljardia euroa ja se työllistää noin1600 työntekijää 27 paikkakunnalla. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä.

 

Tule Lujaan joukkoomme ripeästi kasvavaan Uudenmaan yksikköön

 

Tuotanto-/projekti-insinööri

Asuntorakentaminen / Uusimaa
Työpäiväsi koostuu hyvin monipuolisista työmaatehtävistä, joiden menestyksellinen hoitaminen edesauttaa työmaan pysymistä tavoitteissa laadun, aikataulun kuin myös kustannusten osalta. Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat hankinnoista, lisä- ja muutostöiden hallinnasta, suunnittelun ja hankintojen koordinoinnista, raportoinnista jne. Tehtävänkuvasi mahdollistaa osallistumisesi erilaisiin kehitysprojekteihin sekä osaamisesi jakamisen organisaatiossa eteenpäin. Omilla työtehtävien organisointitaidoilla pystyt vaikuttamaan joustaviin työaikoihin sekä etätyömahdollisuuteen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. rakennusmestari, insinööri tai diplomi-insinööri. Mikäli tunnet, että jollain tehtävänkuvasi mukaisella osa-alueella on vielä kehitettävääkin tai koulutustaustasi ei suoraan ole talonrakennusala, niin älä silti epäröi laittaa hakemusta. Oikean asenteen ja oppimishalujen avulla kokonaisuus kyllä täydentyy. Lujatalossa mahdollistamme tämän hyvässä porukassa.

 

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia

Asuntorakentaminen / Uusimaa
Vastaavana työnjohtajana toimit työmaan itsenäisenä vetäjänä. Työnjohtajana työpäiväsi koostuu pääosin vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta hakemastasi tehtävänkuvasta riippuen esim. rakennusalan insinööri tai rakennusmestari. Voit olla myös yrittäjätaustainen ja hankkinut kokemuksesi esim. aliurakoitsijakentällä, jolloin em. koulutustausta ei ole välttämätön. Lisäksi odotamme yhteistyökykyä ja esimiestaitoja tai halukkuutta esimiestehtäviin. Katsomme eduksi työmaatehtävien edellyttämän asenteen johtaa työmaita sekä siellä työskenteleviä laadukkaaseen työntulokseen turvallisuus huomioiden.

 

Hakemukset 20.10.2017 mennessä täyttämällä hakemaasi tehtävää koskeva hakemuslomake osoitteessa www.luja.fi/tyopaikat
Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Harri Halinen puhelin 044 585 2797 sekä työpäällikkö Juuso Haatainen puhelin 044 585 2826.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi