Tuotanto-/työmaainsinööri, Vanhempia ja nuorempia työnjohtajia

Jatke Oy
Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 10.3.2017 Hae viimeistään 24.3.2017

Toiminnan kasvaessa Jatke Uusimaa Oy hakee energiseen porukkaansa asuntorakentamisen osaajia vakituisiin työauhteisiin.

Tuotanto-/työmaainsinööri
Itsenäinen työskentely ja projektien hallinta ovat sinulle tuttua. Sinuna on kokemusta vastaavasta tehtävästä ja haluat kehittyä siinä myös jatkossa. Hallitset aikataulujen laadinnan, olet kustannustietoinen ja aliurakkahankinnat ovat sinulle jokapäiväistä työtä. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot.

Vanhempia ja nuorempia työnjohtajia
Sinulla on työkokemusta ja halua tehdä hyvää laatua. Olet kunnianhimoinen ja ylpeä työstäsi. Osaat junailla työkokonaisuuksia ja olet tilanteen vaatiessa myös jamäkkä. Nuorempana työnjohtajana sinulla on halu toimia työmaatehtävissä ja olet nopea omaksumaan uusia asioita.

Oikean asenteen lisäksi odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (RI/RKM), kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä laatu- ja kustannustietoutta. Tarjoamme mukavan ja innostavan työyhteisön, haasteellisia ja mielenkiintoisia työntehtäviä, sekä mahdollisuuden edetä urallasi.

Lisätietoja antaa toimitusjohtala Hannu Anttonen
p. 040 520 9357 tai tuotantojohtaja Jarmo Lahtelin
p. 040 560 0783. Hakemukset palkkatoivomuksineen
24.3.2017 mennessä jarmo.lahtelin@jatke.fi.

Jatke Uusimaa Oy on 2012 perustettu Uudenmaan alueella toimiva asuntorakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Osaamistamme ovat asuntotuotanto ja kiinteistökehitys. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 64 miljoonaa euroa. Olemme osa Jatke-konsernia, joka on noussut eteläisen Suomen merkittävimpien rakennusliikkeiden joukkoon. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli n. 200 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 450 rakennusalan ammattilaista.
www.jatke.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi