Tuotanto-/Työmaainsinööriä, Työnjohtajia

Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2017 Hae viimeistään 8.9.2017

Toiminnan kasvaessa Jatke Uusimaa Oy hakee energiseen porukkaansa asuntorakentamisen osaajia vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotanto-/Työmaainsinööriä

Itsenäinen työskentely ja projektien hallinta on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta vastaavasta tehtävästä ja haluat kehittyä siinä myös jatkossa. Hallitset aikataululaadinnan, olet kustannustietoinen ja aliurakkahankinnat ovat sinulle jokapäiväistä työtä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Vanhempia ja nuorempia työnjohtajia

Sinulla on työkokemusta ja halua tehdä hyvää laatua. Olet kunnianhimoinen ja ylpeä työstäsi. Osaat junailla työkokonaisuuksia ja olet tilanteen vaatiessa myös jämäkkä. Nuorempana työnjohtajana sinulla on halu toimia työmaatehtävissä ja olet nopea omaksumaan uusia asioita.

Oikean asenteen lisäksi odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (RI/RKM), kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä laatu- ja kustannustietoutta.

Tarjoamme mukavan ja innostavan työyhteisön, haasteellisia ja mielenkiintoisia työntehtäviä, sekä mahdollisuuden edetä urallasi.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hannu Anttonen p. 040 520 9357 tai
tuotantojohtaja Jarmo Lahtelin p. 040 560 0783.
Hakemukset palkkatoivomuksineen 08.09.2017 mennessä jarmo.lahtelin@jatke.fi.

Jatke Uusimaa Oy on 2012 perustettu Uudenmaan alueella toimiva asuntorakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Osaamistamme ovat asuntotuotanto ja kiinteistökehitys. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 64 milj. euroa. Olemme osa Jatke-konsernia, joka on nopeasti noussut eteläisen Suomen merkittävimpien rakennusliikkeiden joukkoon. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli n. 200 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on n. 280 rakennusalan ammattilaista.

www.jatke.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi