Kokeile kuukausi maksutta

Tuotantoinsinööri

Skanska
Sijainti Varsinais-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 11.11.2022 Hae viimeistään 16.11.2022

Haemme monipuolisista työtehtävistä kiinnostunutta tuotantoinsinööriä Turun alueelle

Varsinais-Suomen yksikkömme on mukana monella mielenkiintoisella hankkeella. Rakennamme esimerkiksi asuntoja Turun Telakkarantaan ja Naantaliin sekä toteutamme psykiatrisen sairaalan Turkuun.

Tuotantoinsinöörinä huolehdit työmaan etenemisestä vastaavan työnjohtajan, työpäällikön ja muun työmaaorganisaation kanssa. Toimit linkkinä hankinnan, tuotannon ja suunnittelunohjauksen välissä ja olet tärkeässä roolissa työmaan sisäisen tiedonkulun koordinoinnissa. Valmistelet monipuolisia materiaali- ja aliurakkahankintoja, laadit nimikehankintojen tarjouspyynnöt, täsmennät urakkarajoja ja teet tietomallipohjaista määrälaskentaa. Osallistut kustannusvalvontaan, suunnittelupalavereihin ja aikatauluttamiseen sekä seuraat suunnittelmamuutoksia. Lisäksi valmistelet aineistoja, laadit ja käsittelet lisä- ja muutostyötarjouksia sekä huolehdit toimintajärjestelmän mukaisista kirjauksista järjestelmiin. Koordinoit aliurakoitsijoita yhteistyössä vastaavan työnjohtajan, laadunhallinnan sekä hankinnan kanssa ja osallistut tuotanto- ja urakoitsijapalavereihin.

Huolehdit oman työsi puitteissa, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi. Vastaat osaltasi siitä, että asiakkaamme on tyytyväinen toimintaamme. Olet myös mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja.

Tässä monipuolisessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Toivomme myös, että innostut mahdollisuudesta päästä mukaan erilaisiin hankkeisiin aina asunnoista toimitila- ja teollisuuskohteisiin sekä näkemään erilaisia urakkamuotoja. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Rakennuspäällikkö Tom Laihi (p. 040 720 2247, tom.laihi@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • priorisointitaitoa, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • innokkuutta kasvaa asiantuntijana erilaisten projektien ja hankkeiden parissa
  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta esim. työmaainsinöörin tehtävistä
  • aiempaa kokemusta aikatauluohjelmien parista sekä hyviä MS Excel -käyttövalmiuksia

Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen projektinjohtourakoista ja erilaisista urakkamalleista.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisilla hankkeilla, joiden parissa pääset varmasti kasvamaan ammattilaisena osana innovatiivisia tiimejä. Työsi kautta pääset vaikuttamaan koko tiimin ja hankkeen menestykseen sekä lopulta asiakastyytyväisyyteen. Tuemme ja kannustamme sinua osaamisessi kehittämisessä. Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.