Tuotantoinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 29.10.2018 Hae viimeistään 18.11.2018

Haemme VRP:lle Tampereelle

kokenutta tuotantoinsinööriä,

vastaamaan omaperusteisten asuntohankkeiden ja urakkakohteiden tuotannon suunnittelusta ja ohjauksesta yhdessä työpäällikön kanssa.

Työmaan aikataulujen laatiminen, kustannussuunnittelu ja resurssointi ovat sinulle tuttua ja omaat tavoitteellisen ja tuloshakuisen asenteen tekemiseesi. Kykenet arvioimaan rakennussuunnitelmien toteutuskelpoisuutta ja kustannustehokkuutta sekä tuot näkemyksesi ja kehitysehdotuksesi esille selkeästi ja oikea-aikaisesti. Tehtävässäsi toimit päivittäisessä yhteistyössä hankekehityksen, laskennan, hankinnan ja työmaiden kanssa pääasiallisena tavoitteena hankkeiden tavoitteiden mukainen toteutuminen.

Arvostamme tuloksellista kokemusta erilaisten rakennushankkeiden tuotannonohjaustehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet asioihin tarttuva aktiivinen toimija, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt ennakoivasti suunnittelemaan tekemistäsi eteenpäin. Tiimipelaajana osaat ottaa oman roolisi ryhmässä ja toimit hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Meillä on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan muille. Meillä tykätään olla töissä ja olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä voit kysyä VRP Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Tomi Häikiöltä p. 050 4106 705 tai työpäällikkö Risto Reinikalta p. 040 3100 322. Kotisivumme löydät osoitteesta www.vrp.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.11.2018 mennessä osoitteeseen tomi.haikio@vrp.fi.

 

VRP Rakennuspalvelut on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, oma asuntotuotanto sekä teollisuus- ja liiketilarakentaminen ja KVR-urakointi. Markkina-asemamme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Meillä työskentelee 150 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi