Tuotantoinsinööri ja kustannusasiantuntija Fira Oy:lle

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 6.2.2020 Hae viimeistään 23.2.2020

Haemme nyt asiakkaallemme Fira Oy:lle pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja kokoaikaisiin tehtäviin:

Tuotantoinsinööriä vastaamaan tuotannonsuunnittelusta, aikatauluohjaus-, kustannushallinta- ja laatuprosesseista sekä kehitystyön jalkauttamisesta. Koordinoit työmaiden tuotannonsuunnitteluvaiheen, varmistat aikataulut ja tuet myös muussa tuotannonsuunnittelun. Tässä on muutaman vuoden kokemuksen omaavalle henkilölle oiva mahdollisuus päästä uralla eteenpäin. Lue lisää ja hae!

 

Kustannusasiantuntijaa tekemään tarjouslaskentaa, ennakkotarjouksien hallintaa, kustannustiedon tuottamista hankekehityksen tueksi sekä muita tarjouslaskentaan liittyviä tehtäviä. Pääset myös osallistumaan kehitysprojekteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Koulutukseltasi voit olla Rakennusarkkitehti, -insinööri, -mestari tai vastaava. Lue lisää ja hae!

 

Fira-konserniin kuuluu monipuolisia uudis-, korjaus- ja asuntorakentamisen sekä linjasaneerauksen hankkeita. Yritys on toiminut vuodesta 2002 lähtien ja pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Omistajina ovat iso joukko firalaisia sekä Ilmarinen. Vuonna 2018 liikevaihto oli 226 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on n. 300.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Edistyksellisen ja toimialan kärjessä kehittyvän työympäristön ja hyvät työkalut
  • Monipuolisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia sekä etenemismahdollisuuksia urallasi
  • Ylimääräisen terveysvakuutuksen, pidämme myös huolen työntekijöiden jaksamisesta
  • Vakavaraisen yrityksen, joka on henkilökunnan omistama ja jolla on hyvä tilauskanta
  • Reilun palkkauksen
  • Vähän hierarkiaa ja vapauden tehdä asioita eri tavoin
  • Avoimen ja hyvän työilmapiirin sekä yhteisiä tapahtumia

 

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot tapahtuvat Värväämön kautta. Työsopimukset solmitaan Fira Oy:n kanssa. Aloitukset sovitaan henkilökohtaisesti erikseen.

Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 23.2.2020.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi