Tuotantoinsinööri / työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 18.5.2018 Hae viimeistään 27.5.2018

Tuotantoinsinööri / työnjohtaja Nurmijärvelle

Haemme Nurmijärven elementtitehtaalle tuotantoinsinööriä/työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta betonituotteiden tuotannon työnjohtotehtävistä. Tehtäviisi kuuluu mm. elementtityömaiden asiakkuuksien hoitaminen ja erilaiset tuotannolliset työnjohtotehtävät. Tehtävässä toimit esimiesroolissa. Tarkempi tehtävänkuvasi määräytyy työkokemuksesi perusteella. Edellytämme soveltuvaa teknisen alan koulutusta, oma-aloitteista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta, positiivista ja innovatiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä.

Työssä menestyminen vaatii tietotekniikkataitoja sekä itsenäisen ja vastuullisen toimintatavan. Tarjoamme osaavalle ja ahkeralle tekijälle vastuullisen ja haasteellisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä edelleen.

Hae paikkaa 27.5.2018 mennessä osoitteessa www.rudus.fi/rekry.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Rautiainen, puh. 020 447 4314 tai jari.rautiainen@rudus.fi

Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin.

www.rudus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi