Avoimet työpaikat Peab Oy Tampere, Jyväskylä, Kokkola, Pietarsaari Julkaistu Haku päättyy

Tuotantoinsinööri, Vastaava työnjohtaja, Urakkatyöryhmä, Työnjohtaja

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

 

Toimintamme kasvaessa haemme Tampereen ja Jyväskylän yksiköihimme

TUOTANTOINSINÖÖREJÄ

Monipuolisessa tehtävässä vastaat tuotannon ohjaamisesta, koordinoinnista ja laadunvarmistuksesta.Huolehdit osaltasi myös projektin raportoinnista ja kustannusseurannasta.

Työskentelytapasi on suunnitelmallista, hallitset kokonaisuuksia ja kannat osaltasi vastuun projektien onnistumisesta. Arvostamme aloitteellisuutta ja organisointikykyä sekä asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa. Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä.

 

Haemme Kokkolan ja Pietarsaaren alueelle

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Johdat hankettasi vastuullisesti, kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä kokemusta työnjohtajan ja vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja tavoitteellista ajattelutapaa, yhteistyötaitoja sekä nykyaikaisen tietotekniikan perussovellusten hallintaa.

URAKKATYÖRYHMIÄ

Urakkatyöryhmiä ja yhteistyökumppaneita erinäisiin urakkakokonaisuuksiin.

 

Haemme myös Tampereen yksikköömme sekä Kokkolan ja Pietarsaaren alueelle

TYÖNJOHTAJIA

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutussekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä tai ainakin vahvamotivaatio kasvaa tehtävään.

 

Lisätietoa Tampereen yksikön tehtävistä antaa
Antti Yliaho, puh. 050 3100 756, antti.yliaho@peab.fi

Lisätietoa Jyväskylän yksikön tehtävistä antaa
Pekka Puustelli, puh. 040 7132 116, pekka.puustelli@peab.fi

Lisätietoa Kokkolan ja Pietarsaaren alueen tehtävistä antaa työpäällikkö
Mika Ahopelto, puh. 040 7132 118, mika.ahopelto@peab.fi

Hakemukset 4.2.2018 mennessä
osoitteessa peab.fi/toissa-peabilla/toihin-meille

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.
peab.fi

Rakennuslehden pääuutisia